Evo ja sam sad instalirao team jpn verziju od 4 gb. Sinematici i loading ekrani su bas loseg kvaliteta, i ne znam, nisam siguran, ali cini mi se da je i muzika nesto previse tiha, jedva da se cuje. Moracu videti neke youtube snimke pa uporediti.
Gameplay je ono sto sam mislio da ce biti - gears of war ripoff. Bas sam GOW odigrao pre mesec dana, ovde je sad sve isto, samo sa dodatkom dva saborca i jos kao nekih dodatnih skilova. Sve sto je bilo originalno u borbenom sistemu u ME1 je izbaceno, tako da ce onaj ko je igrao GOW osetiti strasan deja vu. Character development je smesan, prosto mi dodje da ukljucim auto level up iz besa! Smesno, bolje da su skroz izbacili nego ovo.
Prica deluje zanimljivije od ME1 zasad, sta ja znam, videcemo. Optimizacija je mnogo dobra. I tako, nema nekih iznenadjenja dosad, ono sto sam i ocekivao. Okej je sve u svemu, samo ono...TPS sa izborima prilikom dijaloga, **** ga.
By the way, idite u podesavanja kroz autorun meni, tamo imate opciju da pokazete igri gde su vam sejvove iz ME1.