Citat:
nikola87 kaže:
sto se tice temperature to je normalno, ako bas hoces da je smanjis probaj da nakacis neki ventilator od 3e.
A zasto si menjao 8800GT za 9800GT kad su to iste kartice samo sa drugim imenom?
|
Izvinjavam se,moja greska.Pogresno sam ukucao broj 8 umesto 6.Dakle imao sam 8600 gt sa 256 rama,a ova ima 1 gb,veci klok i tako dalje.Ali opet,sporet imam u kuhinji,ne treba mi u kompu.
A sto se tice ubacivanja ventilatora ispod kartice,to je nemoguce,jer nema mesta.Ispod su sky star 2,pa audigy sb,sto bi se reklo nema sudova.Ventilatore sam stavio jedan napred da duva unutra,a jedan iza da izvlaci napolje.I nije bilo lose,ali napajanje je izgleda doslo do svog limita.
Imam nekoliko instaliranih igara na kompu,i razlika u grafici je ogromna.Gartica nije losa,i nije ono sto sam se dogovorio,mozda cu je i vratiti za istu sa ventilatorom(mislim da smo gledali model sa zalmanovom lepezom,ili nesto slicno),ali kartica radi ko sat i pod visokom temperaturom.Ne kazem da je to normalno,zato i pokusavam da je se resim.
Ne radim bencmarkove,niti se lozim na njih,niti mi nesto znace u zivotu,sa ovom karticom,i sa jos par giga rama,planiram da dam boost mojoj staroj masini.