Prikaz jedne poruke
Stara 26.7.2009, 23:18   #1
Dekip
V.I.P. Recenzent

Član od: 8.11.2008.
Zahvalnice: 779
Zahvaljeno 1.042 puta na 580 poruka
Određen forumom nVidia 9800GT Silent

Pre izvesnog vremena nabavio sam novu graficku kartu,i sve bi bilo ok,da nije problema zvanog temperatura.Ustvari,mozda problema i nema.
Da predjem na stvar,dakle,u pitanju je gigabyte-ov model GV-N98TSL-1GI,sa giga rama.Na gamer hud-u mi pokazuje da pri vecem opterecenju(citaj:igrama),temperatura dolazi i do 97 stepeni,dok je inace na 50-tak.
Ne pitajte me zasto sam uzeo ovu silent varijantu.U pitanju je kompenzacija gde sam svoju staru 8600 gt utopio za ovu novu kartu uz doplatu u nekoilko prilicno rastegljivih i kliznih rata.Posao i vise nego dobar.
Probao sam da ubacim dva dodatna ventilatora,medjutim kartica mi prijavljije da nema dovoljno struje,iako sam ih povezao na drugu granu.Tako da sam morao da ih otkacim.
E,sad,kartica se ponasa i vise nego dobro i pored visoke temperature.Nemam problema ni prilikom igranja,ni posle.Sve je u najboljem redu.
Da li neko zna da li je ustveri normalna ovolika temperatura,ili cu morati da koristim dodatne ventilatore?To znaci da cu morati da menjam napajanje,koje je izgleda na granici(cajniz).

Poslednja ispravka: Dekip (27.7.2009 u 10:39) Razlog: 8600->8800
Dekip je offline   Odgovor sa citatom ove poruke