Prikaz jedne poruke
Stara 28.4.2009, 21:55   #272
__UM__
Veteran

Član od: 13.1.2008.
Zahvalnice: 244
Zahvaljeno 25 puta na 23 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku __UM__
Talking Re: Najbolja priča u nekoj igri

Citat:
ridiculus kaže: Pregled poruke
Meni su u RPG-ovima bitne dve stvari: svet i sistem razvoja likova (u zapadnjačkim) ili borbeni sistem (u istočnjačkim). Volim da istražujem svet, da upoznajem njegovu istoriju i mitologiju. Priča je nešto drugo. Znam da se mnogi ovde neće složiti, ali 99,99% fantazijskih RPG-ova (a oni preovlađuju) ima najstereotipnije moguće priče. Znači, ne Tolkin, nego pre Teri Bruks, ili čak neka njegova kopija. Ali, ja ih igram, ne zbog narativa, već zbog ponuđenih situacija koje ja proživljavam na neki način.

Oblivion je, šta god neko mislio o njemu, ipak dosta lepši od Morrowinda, koji je suviše vizuelno monoton (smeđ, ako tako hoćete), a meni je to nedopustivo za fantastično okruženje te vrste. A druga stvar koja mi smeta kod Bethesde su bagovi. Da su bili mudri, pa da rade papirne RPG-ove...
Pa opis tog sveta , njegovu istoriju i mitologiju morao je neko da smisli i prema tome moje misljenje je da je to PRICA te igre , koju ti ona postepeno pruza i prikazuje dok ti istrazujes taj svet ,svaki njegov kutak i ti cak mozes , kod nekih igara , da uz ponudjenu pricu nadogradis tj. stvoris neku tvoju pricu i da je prezivljavas kroz tu igru kako si ti rekao.Opet da ponovim da je to samo moje misljenje.
__UM__ je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku __UM__ na korisnoj poruci:
Psycho13 (28.4.2009)