Citat:
Packy kaže:
koliko ima misija?.ako traju sat vremena...
|
dovoljno, vise od 20tak. tj skoro 30, a bice ih jos , puno, jer ljudi ce praviti singl misije... vec sam dao link za STORM OF WAR II, a trajanje , pa moze i citavu noc ili VISE dana, zavisi koliko si dobar (ILI SI MANGUP PA 'OCES ODMAH IGRAS NA NAJTEZEM NIVOU...)... prvo se igra na najlaksem nivou ...
Citat:
Pa,neshto mi se ne svidja to FPS-strategija.
|
bas steta... u tome i jeste poenta igrem, a shvatices-videces to ako skines demo i probas tu misiju, gde kontrolise tenk, biras ,razorne, probojne granate, mitraljez, rasturas kokoske, svabe, zgrade, zaklone...
Citat:
,pa mislim da cu najverovatnije. sachekati da chujem od ostalih chujem kritike,pa tek misliti da li je uzeti.
|
e ovo je vec steta, zasto slusas druge!? jedino ako je napljuju pa da ne probam ali tvoj rezon ne valja.... ajde da je dobila 30,40 poena pa da te razumem ali dobila je u recenziji 90 poena itd. sto opet ne znaci nista... skini demo, probaj i vidi... demo je ok, imas tenk koji popravis i dalje se vozas tj direktno ga kontrolises kao u npr u call of duty fazonu...
Citat:
Nego josh jedan bitan faktor,da li bitke imaju neke veze sa istorijom,tj tok deshavanja?
|
imaju, ko i sve igre....ili da budem jasniji, zajednicko im je da su se tog dana "ti" i "ti" sukobili a nosili su "tu" i "tu" uniformu .....
NAJOZBILJNIJE, IMA DEMO I PROBAJTE... pa cemo dalje da sabiramo utiske...tj da je hvalimo...
ucenje kontrola?.. ma nema toga..
ja sam sve nastavke (od soldiersa do men of war ) presao sa sa 3 kontole..
izaberete direktnu kontrolu, coveka/tenk/top itd pa kontrolisete kretanje strelicama ( kao bilo koja voznja)
pucate tj nisanite levim klikom misa, mejnate municiju desnim klikom i to je to...
jos su bitne "X"-pogled u inventar i to je to...i naravno kutija za opravku--- najbitniji element u igri...