Citat:
N_i_k_o_l_a kaže:
pokušaj sa ovim plejerom http://xbmc.org/ svi filmovi mi rade odlično u ovom programu, od dvd-ova do hd 1080p-ova.....
|
Hvala Nikoli. Rešio sam da probam jedan film u velikoj rezoluciji i pošto mi je monitor od 20 inča max rez. 1680x1050 skinuo sam film od 4.3 gb (da bi mogo i da ga narežem) The.Hitchhikers.Guide.to.the.Galaxy.720p rezolucije 1280x528 i bio sam oduševljen sa slikom i mislim da nije potrebno bolje za monitor od 20 inča. Međutim seckao mi je na svim plejerima, km, mv2, wmp clasic, (vlc nisam probao, a nero show time nije hteo ni da ga pusti). Na km plejer mi je radio (ali je seckao) i bez kodeka pošto ih ne volim, ali sam ih ipak instalirao (ove klcodec414s.exe) ali opet isto. Mislio sam da mi je riknula VGA Ati HD2400pro, pošto mi je i ranije na neke klipove seckalo i pojavljivale su mi se neke linije horizontalne. XBMC sam imao instaliran odavno ali sam na njega potpuno zaboravio dok ga Nikola nije pomenuo i probam preko njega i RADI SAVRŠENO! Ne secka uopšte, ton i slika sve super.To je kao neki Multimedijalni pregledač da ga tako nazovem, preko njega može sve da se gleda i sluša: slike, muzika video itd... E sad da li on ima neke svoje kodeke to neznam, ali bitno da mi nije bilo do grafe(a taman sam hteo da je menjam). Poz.