Prikaz jedne poruke
Stara 20.2.2009, 10:28   #8
dulemek
Novi član

Član od: 20.2.2009.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom Re: .MKV Samsung T260 full HD 1080p - PROBLEMI !

Citat:
N_i_k_o_l_a kaže: Pregled poruke
pokušaj sa ovim plejerom http://xbmc.org/ svi filmovi mi rade odlično u ovom programu, od dvd-ova do hd 1080p-ova.....
Hvala Nikoli. Rešio sam da probam jedan film u velikoj rezoluciji i pošto mi je monitor od 20 inča max rez. 1680x1050 skinuo sam film od 4.3 gb (da bi mogo i da ga narežem) The.Hitchhikers.Guide.to.the.Galaxy.720p rezolucije 1280x528 i bio sam oduševljen sa slikom i mislim da nije potrebno bolje za monitor od 20 inča. Međutim seckao mi je na svim plejerima, km, mv2, wmp clasic, (vlc nisam probao, a nero show time nije hteo ni da ga pusti). Na km plejer mi je radio (ali je seckao) i bez kodeka pošto ih ne volim, ali sam ih ipak instalirao (ove klcodec414s.exe) ali opet isto. Mislio sam da mi je riknula VGA Ati HD2400pro, pošto mi je i ranije na neke klipove seckalo i pojavljivale su mi se neke linije horizontalne. XBMC sam imao instaliran odavno ali sam na njega potpuno zaboravio dok ga Nikola nije pomenuo i probam preko njega i RADI SAVRŠENO! Ne secka uopšte, ton i slika sve super.To je kao neki Multimedijalni pregledač da ga tako nazovem, preko njega može sve da se gleda i sluša: slike, muzika video itd... E sad da li on ima neke svoje kodeke to neznam, ali bitno da mi nije bilo do grafe(a taman sam hteo da je menjam). Poz.
dulemek je offline   Odgovor sa citatom ove poruke