Prikaz jedne poruke
Stara 9.1.2009, 21:14   #57
Doomche
V.I.P. Test Drive

Član od: 18.2.2007.
Zahvalnice: 1.159
Zahvaljeno 2.446 puta na 1.922 poruka
Određen forumom Re: Najnoviji drajveri za nVidia i ATI grafičke kartice

Citat:
dzonihsv kaže: Pregled poruke
^ Nikad ne reci nikad. Ja bih voleo da se ATI malo uozbilji, zar je toliko tesko napraviti dobar driver. Kako nV moze? nV ima bolje i stabilnije driver-e ali ATI po meni ima za nijansu bolje karte u ovom trenutku. Prvenstveno mislim na razaranje HD4850...
Nisam ja rekao nikad, ja lichno vishe volim ATI, ali sam objektivan. I ja bih voleo da oni sad izbace 9.1 drivere koji ce da obrishu pod nVidiom dodajuci neshto poput PhysX-a ali mnogo vishe iskorishceno u igrama, i josh 5 inovativnih stvari pa da ostave nVidiu otvorenih usta. Lepo rekoh, nisu se JOSH promenile, nikad se ne zna

Inache ima ATI bolje kartice u isto toliko segmenata koliko i nVidia, tako da mu je prednost bash mala: u najnizhem preporuchujemo 4670, posle toga se ide na 9600gt pa 9800gt/4830 (izjednacheno), pa onda 4850... 9800gtx se obichno zaobilazi jer za 20e vishe ima 4870, pa se onda opet uzima GTX260 core 216, i za one bash mazohiste koji kupuju takve besmislice ide 4870x2 koga je GTX295 vec potresao pa cemo videti kad ozbiljnije krene prodaja. Tako da je razlika i u brzini bash mala, ali cena je na strani ATI-a, a i 4850 je po meni kartica godine koja je napravila ogroman preokret i glavni razlog zashto je ATI trenutno u boljoj poziciji (malo)
Doomche je offline