tema: Silent Hill
Prikaz jedne poruke
Stara 29.12.2008, 12:42   #360
goodlikesweeper
Veteran

Član od: 18.12.2007.
Zahvalnice: 520
Zahvaljeno 356 puta na 192 poruka
Određen forumom Re: Silent Hill

A ti si pisao!

Da,video sam da si na kraju napisao da igra nije originalna,ali onako,cisto usput,dok si to trebao OVOLIKIM slovima naglasiti.I,ti si poredio sa SH2 i SH3 a ne sa the room.Da si poredio sa The Room ne bi se ni bunio,ta igra me ne zanima puno,prva 3 dela su SH igre,ako se ja pitam.Team Silent FTW!

I zar je bitno da li je kriv konami ili DH?Ono sto je bitno je da iz nekog razloga Team silent nece da nastavi sa radom.Ovo je igra za ventilatore,sto bi Yahtzee rekao,Kids,look who's here-Pyramid head!YEY!!!

Takodje,trebao si pomenuti da je igra dosta lose portovana sa konzola.Mislim,crveni kruzici svuda umesto da mi pise ime komande,i sad ja treba da nagadjam sta je sta.I bagovi,naravno,jos uvek mi je zvuk distorziran.Konzolaski ogranicena grafika...nista od toga nisi spomenuo...a vidis vec nekih 15 neoficijalnih patcheva je izdato,i jos uvek nisu reseni svi bagovi.

Horor?lol?Pazi,ne znam da li postoji neki covek ko se lakse plasi od mene,a dok sam ovo igrao,bio sam napet na 2,3 momenta ali ISKLJCIVO zbog Akire i njegovih bolesnih zvukova.Sama igra je toliko predvidiva da je to prosto komicno.I bas ima in your face horor.Kad ti ono cudo iz vode iskoci,ono u zidu pocne ruku da ti vuce,kad one kutije padnu sa plafona na samom pocetku.I ja to sve gledam i smejem se-ovo je silent hill?Lol...U SH2 sam stalno bio na ivici stolice,iako se nijednom u igri nije desio BU! scare.I sve zbog nepredvidivosti.

Evo,uzmi primer onog nivoa u kanalizaciji u SHH:ceo je bio POTPUNO predvidiv!Prvi put kad smo oboje prosli kroz vrata,odmah sam znao da ce drugi put biti problema.Cim sam video vodu dole,odmah sam znao da ce mi ona spodoba iskociti.Cim sam video onu okruglu siroku prostoriju i resetke na njenom kraju,odmah sam znao da ce ova plavusa proci a da cu ja ostati da se borim sa hordama karakondzula.I kako sad da me uplasi nesto sto je toliko predvidivo?

Takodje,dizajn nightmare world-a je nista posebno,i uopste nije strasan.Ja isprva nisam ni skontao da se nalazim u njemu.Moz misliti,malo rdje i skripanja.Vau,kako je to strasno.Bre,umalo nisam srcku dobrio kad sam presao u nightmare world u SH2 u onoj bolnici.One bolesne teksture vrata,ko od mesa ljudskog da su.Pa bolnicarke.Pa izadjes napolje,a ono magla,mrak, spodobe koje lutaju okolo,negde u tvojoj podsvesti, i kojih je toliko da ih ne mozes poubijati sve da hoces,vec trci i ne osvrci se!...

IGN review mi je delovao kao pljuvacina,ali kad sam odigrao igru do pola,vise ne.Jednostavno je iz tog ugla gledao igru,i dao joj zasluzenu 6,7 ocenu,ako se ne varam.Gamespot je bio malo blazi,i gledao je igru malo sire,dakle ne samo kao SH nastavak,i dao joj negde oko 8.Dobro,takodje se slazem.

Spoiler za ocena:
Ali 90 ...kad se sve sabere i oduzme,+-80 je iodvise!Izvini sad na kritikama,ali stvarno sam se razocarao.Ja bas i kupujem SK jer vam vise verujem od ovih sajtova,a sad bas obrnuto ispade...

p.s. upravo zbog tog idiotskog strecanja i drugih cheap trikova ja zelim da pokrenem peticiju o dodeljivanju zabrane za razvoj horor igara jenkijima.Nemaju oni pojma bre,po obicaju.I evo,vidim i oko dead space se digla prasina.A sta je to neko nabudzeni doom 3?"Ja sam zlo cudoviste i stojim iza vrata i kad ih ti otvoris ja ti skocim u facu!BU!".Stvarno ne znam kako mogu ljudi da vole to americko shvatanje horora...

Poslednja ispravka: Patton (29.12.2008 u 13:43) Razlog: ocena u spoiler
goodlikesweeper je offline   Odgovor sa citatom ove poruke