tema: Game engine
Prikaz jedne poruke
Stara 25.12.2008, 21:24   #59
Geomaster
V.I.P. Programiranje
 
Član od: 28.6.2007.
Lokacija: Beograd
Poruke: 2.342
Zahvalnice: 2.836
Zahvaljeno 1.047 puta na 507 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Geomaster Slanje poruke preko Skypea korisniku Geomaster
Lightbulb Re: Game engine

@Stevvan:

Pomogao si mi da donesem odluku. Nisam dugo programirao, nikome nisam ozbiljno pomogao i možda je bolje da završim sa programiranjem. Nije ipak to za mene.

Stevvane, bezbroj puta si mi pomogao, cenim to, i naravno cenim da si iskusan programer i da znaš dosta toga. I ne, nisam tvoj post shvvatio previše bukvalno, kao što ćeš verovatno reći. Ako je tvoje mišljenje tako, ovom forumu sigurno neće škoditi jedan početnik manje.

Ne pravim se ja da sam master programiranja. Ja nisam master programiranja, niti ću biti, daleko je od toga. Realno, ne postoji pravi master. Čovek se uči dok je živ, a ti si mi pokazao da nikada neću biti programer. Hvala na tome. Bez toga, ja bih i dalje mlatio praznu slamu, pokušavao da naučim što više, a to izgleda beznadežno. Kao što rekoh, nikoga ne bi trebalo da bude briga, i zašto da bude? Biće kao i pre - sa ili bez mene ovde. Jedan početnik ne čini forum.

Mada i dalje mislim da tvoje omalovažavanje mog rada na mojoj igri zaista nije na mestu. Koliko god ja radio / ne radio ne vidim razlog zašto bi ti pokušavao da proceniš koliko ja radim na igri. Ja radim koliko mogu, koliko mi škola/treninzi dozvoljavaju, ne napredujem brzo, al' majku mu, pa valjda zaslužujem da neko ne govori da ja ne radim ništa. Ja radim. Ni ja tebe ne poznajem lično i neću da sudim o tebi, samo znam da si odličan programer. Zbog toga ovoliko cenim tvoje mišljenje, ali smatram da omalovažavanje, namerno to kažem, jer ovo nisu dobronamerne kritike, ko zna šta li je, nije na mestu. Ali ipak, tvoje je da odlučiš da li ćeš to da pišeš ili ne. Ja ponovo kažem što mislim. Ti si rekao da sam ja k*nj*tor i možda i jesam. Samo znam da ja tako nešto nikad ne bih rekao, da sam na tvom mestu .

Da je ovakav post napisao neko sa potencijalom za programiranje, to bi bila šteta. Ja nemam ni malo potencijala da budem programer tako da ovo uopšte nije šteta. Jedina svrha što sam ja posećivao ovaj forum je to što mi je trebalo neko mesto gde bih nalazio rešenja za moje probleme sa programiranjem. Sada više nema ni programiranja, pa nema ni foruma. Dakle, raskrstiću i sa forumom. Sada imam vremena napretek. Hvala ti što si mi pokazao pravi put.

Poslednja ispravka: Geomaster (25.12.2008 u 22:05) Razlog: dodatak
Geomaster je offline   Odgovor sa citatom ove poruke