Citat:
igne kaže:
Ipak ti prvo testiraj torturom, nije na odmet ni da stavis xp pa probas opet krizu da vidis sta ce da se desi, to bar nekosta nista, jedino neznam da li ce ti tako priznati garanciju, i ako se problem i dalje javlja onda 700w ce sigurno biti dovoljno 95% sam siguran da je to u pitanju. 
|
Ako nisi primetio GordoN-u je tresnuo komp cak i kada je pisao prvu poruku na ovaj forum. To se ne desava bezveze. Grafa tada ne vuce toliko struje jer je u idle. Garantovano je memorija.
Ja sam imao slican problem. Procitaj ovaj post jer me mrzi da sve to ponovo pisem.

U mom slucaju nije bila neispravnost memorija problem nego jednostavno ploca nije htela neke memorije da smisli.
http://www.sk.rs/forum/showthread.ph...s+kompatibilne
Od tada je proslo dosta vremena. Problem sam resio tako sto sam ostavio 2 Apacer memorije 1gb ddr2 800 koje su htele da rade a dokupio sam Kingston KVR 2gb dr2 800 i od tada ni jedan BSOD ili kocenje. Memoriju koja me je zezala sam dao za bratov komp + jos jednu koja je htela da radi (...bes komp bez 2 gige RAM-a

). I one su Apacer 1gb ddr2 800.
Poenta je u tome da ako na primer imas 4 stika memorije a jedna je neispravna komp se koci i sledi restart. Ako su bar 2 neispravna onda ce i BSOD da usledi. U toku resavanja problema sa memorijama sam bio kupio jos 2 Apacer 1gb ddr2 memorije (jedno vreme imao ukupno 6) i te nove nisu htele. Posle sam ih vratio i refundirali su mi lovu pa sam kod drugog kupio Kingston. Kada sam bio pokusao da stavim 2 Apacer koje su radile i te dve nove koje nisu htele kompjuter je BSOD-ovao.
Mozda bi trebao da pokusas da vadis jednu po jednu memoriju i da probas kako komp radi sa ostalim 3. Samo tako mozes da provalis koja te zeza. Siguran sam da te zeza samo jedna od te 4.