tema: Arilienta
Prikaz jedne poruke
Stara 5.11.2008, 13:21   #74
Red Dragon
Starosedelac

Član od: 16.7.2006.
Zahvalnice: 275
Zahvaljeno 739 puta na 370 poruka
Slanje poruke preko Yahooa korisniku Red Dragon
Određen forumom Re: Hell Throne: Lepteria Alpha 3 Released!

Dosta velik napredak (i u kvalitativnom i u kvantitativnom smislu). Pa da krenemo:
1. da li je zbog moje masine ili sta, kad se krecem imam onaj cudan efekat kada , na primer, prodjem pored baklje a ostaju tragovi vatre s nekoliko mesta...tako nekako.
2. previse mracno, pogotovo za alfu, covek lako zaluta, ubacite vise baklji ili bar neke smernice
3. smena dana i noci je dobar potez
4. muzika je ista, bar ubacite Cecu ili Colu u alfe
5. tekstove necu da komentarisem, kao ni prevoden a nemojte ni vi ostali, ima tu dosta da se radi
6. kad sam vec kod slova, neka nisu razumljiva na prvi pogled, a ni th kao zamena za d ne daje bas neki utisak
7. nema efekta od lora za monstere, bolje je da kad ubijes neki primerak, da se samo updajtuje
8. fizika je dobra (kad mi je potion krenuo niz brdo jurio sam ga 10 minuta)
9. one bube su malo zeznute. Mogu li da se ubiju dok su u skoku? Ili bar malo smanjite brzinu njihovog kretanja
10. dajte jos neko oruzje
11. skill tree izgleda dobro (mada povremeno izbaci neku gresku kada oces da izucis novu vestinu)
12. prve magije za maga i necroa imaju efekat i posle bacanja jos nekoliko sekundi, tako? Nek se vide ti efekti (kao kod assasinovog poison daggera)
13. kad treba da odem u pakao, izbaci neki exception error (volcans&mountains) i ne mogu da odem tamo

- vise nisam mogao da primetim detalja za 15 min igre, mozda drugi put dam nove komentare.
Sve u svemu, odlicno vam ide.

p.s - megaupload radi
Red Dragon je offline   Odgovor sa citatom ove poruke