Prikaz jedne poruke
Stara 22.9.2008, 17:32   #327
lijenština
Starosedelac

Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 142
Zahvaljeno 703 puta na 359 poruka
Određen forumom Re: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Posle frustracije sa mitraljeskim gnezdom- vojaku je kada sam drugi put prošao stigla naplata računa.
Ja se obično stalno pridružujem Stalker frakciji a oni nisu na ti sa banditima. Bar nema mugging-a .
Citat:
Rocker kaže: Pregled poruke
A gde je banditska baza? Jel' to ono u Garbage-u što sam kao oslobodio sa Freedomovcima (ili ko je već bio tamo)?
Da u garbage-u tamo gde su se u SoC nekad branili stalkeri od napada tih istih bandita. Mada ja sam koristio hack za otvaranje vrata i da oružje se ne holsteruje automatski kad uđete u "sigurnu zonu"- lakše je očistiti bazu frakcije koja vam se ne dopada.
Inače
Spoiler za vezano za glavnu priču:
ako pratite glavnu priču vezanu za Klika u garbage-u -pošto ste se vratili iz dark valley-a banditi će da vas opelješe do gole kože i to se ne može izbeći jer je skriptovano. Stvari možete da vratite u misiji odmah posle ali pare ne. Tako je meni prvi put propalo 5000 rubalja. Pre te misije, dakle upgrade svega‚ za sve pare koje imate, pa tek onda na misiju (drugi put mi je propalo 47 rubalja ). I btw ako možete (tj kontrolišu je frendly likovi ostavite sve stvari u chest u Baraholki -onim ruševinama blizu nekadašnjeg ulaska u bar, a ponesite samo neko bzv oružje za svaki slučaj ima ga okolo na tone, a to je i onako i odmah tu iza u podrumu)
lijenština je offline   Odgovor sa citatom ove poruke