Žvaka nije baš najsrećnije rešenje. Najbolje bi bilo da uzmeš pastu koja je baš za tu namenu (imaš kod coolermaster uvoznika) i da skineš žvaku i dobro ispoliraš površinu koja naleže na procesor! Što se tiče Nivee prvi put to čujem i čisto sumljam da Nivea neće ispariti (iscureti) kada procesor dostige temperaturu od šezdesetak stepeni. Možeš da potražiš termalnu pastu i u prodavnicama elektronskih komponenti, pošto termalna pasta se nekoristi samo za kompjuterske procesore!
Mada moja preporuka ti je "Titan Vanessa L-type"
http://www.a1-electronics.net/Heatsi...type_May.shtml koji po iskustvima korisnika extra odrađuje posao za svoju cenu i buku koju proizvodi. Definitivno moja preporuka (ja uskoro planiram da ga kupim)
Hlađenje za hard disk nije neophodno, koliko je neophodno dobro provetreno kućište po mogućnosti sa filterom za prašinu (tanji sunđer preko usisnog ventilatora odlično radi posao). Takođe su bitne i dimenzije kućišta tj. zapremina. Ja sam kupio Coolermaster Centurion 531 koji ima zapreminu preko 40l i snizio sam temperaturu procesora za 20%.
Što se tiče napajanja svako "firmirano" (pa i kontraverzni LC) je bolje od bilo kog kung-fu (ANS, KME, JNC, NEO isl.) Svako iole kvalitetnije napajenje mora da ima cenu od 40€ pa naviše, zbog kvaliteta ugrađenih komponenti! A ako hoćeš tiho napajanje bilo koji model sa 12cm ventilatorom (naravno "firmirani") bi trebalo da ti završi posao!
Pozdrav!