Prikaz jedne poruke
Stara 29.1.2008, 19:48   #96
Spector
Član

Član od: 5.8.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
Određen forumom Re: Kako Obuzdati Bes

E setio sam se jos nekih trenutaka izliva besa :

Igra : Warcraft III ja : 15 godina 3 insejna i Ja na 4 insejna
Ogromna bitka ja pobio skoro sve heroje od protivnickih insejna da bacim pogled na bazu kad ono nema niceg ! samo jedan j..... Saw mlin e onda sa drvenom papucom KICK u kuciste i ulubio sam plastiku jedno 2 cm sigurno

Igra : Fifa 2007 ja 18 godina igram sa nekim levim klubom iz druge engleske lige protiv Chelzija ja u gostima 1 : 0 , 2 : 0, ja cutim poneki uzdisaj ...drugo poluvreme 3 : 0 , 3 : 1 , 3 : 2 , 3 : 3 , nemoguce se dogadja posledni minut akcija za mene jedan kros udarac glavom STATIVA sa 2 metra i oda ludilo dojstik u pod , KICK u stolicu , KICK u kuciste , skakanje po sobi itd. recimo samo da jos nisam igrao fifu od tada ( delimicno i zato sto jos nisam kupio novi dzojstik )

Igra : NFS Most wanted ja 18 godina igram lepo protiv predposledjeg bosa onaj sa lepom meckom. Poslednja trka ja vodim kraj finis Ii..iii.iii
Crit error sa sve Report this to Microsoft e onda sam sasvim mirno spustio volan na pod i skocio na njega sa obe noge. Culo se krc krc krc ali za divno cudo jos uvek radi.

Poslednja ispravka: Spector (29.1.2008 u 20:02)
Spector je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Spector na korisnoj poruci:
culer (12.2.2008)