Citat:
!ACHTUNG! kaže:
Znam da nece ovo da vam se svidi ali ne mogu da izdrzim.Ovo se odnosi na sve "matorce" koji su uticali na moje detinjstvo.
Sta vi ljudi pricate.VI pricate kako treba klinci da se obrazuju.VI,veliki i uspesni ljudi koji su proziveli lep zivot?Da niste VI isti oni koji su ***** ***** po ovoj drzavi?Da nisti VI isti oni koji su nas doterali dotle da Albanija bude ispred nas.I cekajte,sad ste VI uzor???VI cete da vaspitavate nekoga?Oni koji su imali nesto u glavi su zapalili napolje(pricam o obrazovanima) ostali su propali studenti i Otporasi.Ajte molim vas.Gradim svoj zivot.Najvece face dok sam ja bio dete su bili sportisti.One poslednje obrazovane mudonje su prozvani kao petokolonasi i neki cak posle i ubijeni!Eto sta se desilo sa mojim uzorom.I sad cete VI da pricate kako ste ziveli lep zivot a mi KLINCI nemamo pojma.To uvek pricaju matorci o klnicima ali to VAMA nije dozvoljeno.
I nemojte da nas sve zamisljate kao napaljene likove koji nose tarzanke i fazanke(one "muske" jakne sa krznom na kapuljaci).Mnogo ljudi koje sam ovde upoznao imaju mozga.I vrlo je verovatno da nece da zavrse ovde,kucajuci po 30 poruka na dan i *****juci o danasnjoj mladezi.
|
A što si se ti našao prozvan?? Pa spucao si već 20 u gu3icu!!! I čak imaš svoj cilj, projektovaćeš tenkove za četvrti rajh. Inače i ti imaš dobru kvotu od skoro 6 postova dnevno.