Prikaz jedne poruke
Stara 2.12.2007, 12:23   #14
Dimo
Starośeđelac

Član od: 28.10.2005.
Zahvalnice: 417
Zahvaljeno 931 puta na 700 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Dimo Slanje poruke preko Skypea korisniku Dimo
Određen forumom Re: Kvalitet DELL laptopova

Citat:
nikola877 kaže: Pregled poruke
Nisam rekao da je Vostro top klasa!
Citat:
lNa skali od 1-10 dell lapovi zauzimaju, po mom misljenju, cistu desetku!Tu racunam sve modele(inspiron, vostro, latitude, xps, precision)!
10/10 oznacava top klasu kvaliteta. Volim kad ljudi sami sebe demantuju, bez da ja ista kazem.

Citat:
On se moze koristiti za bilo koju vrstu posla (od igranja do kuckanja tekstova)!On je namenjen ljudima slabijeg plateznog stanja (koliko-toliko) koji bi hteli da rade i neke ozbiljnije stvari!
Tacno, zato su i ovako popularni. Za 800 evra dobijes sjajnu konfiguraciju od poznatog brenda.
Citat:
To sto drugi ljudi kazu o necemu je njihova stvar!Nikada im necu slepo verovati!Jedan decko na forumu rece da je neki njegov net ortak imao neki dell koji ga nije dobro sluzio (klimao se ekran itd.)Da li si i njemu poverovao?
Ipak je on bio korisnik tog lapa 6000!
Ne treba slijepo da vjerujes bilo kome. Ali kad 20 strucnih ljudi kaze jednu istu stvar, to mora da je tacno, zar ne? Taj momak kome se ekran klimao uopste ne mora da znaci da je lagao. Ja sam mu i tada rekao da je mozda naisao na falican model, ili je cijela serija bila falicna po tom pitanju. Ali Dell je kao kompanija lider u ovoj oblasti i ne moze se reci da su trash ne osnovu jednog laptopa.
Opet ti ponavljam, ne moras da detaljno recenziras i podvrgnes najzahtjevnijim softverskim i hardverskim testovima (tipa nosenje na Arktik, potapanje u Pacifiku, bacanje u kljucalu lavu i slicno ) da bi mogao da kazes nesto o nekom modelu. 80% ljudi na ovome forumu nikad nije ni vidjelo 8800GT pa evo raspredaju na 20 i kusur strana o njemu, sto ne znaci da nemaju pojma, vec da prati hardversku industriju i znaju o cemu se radi. Ista stvar je i kod notebook racunara (i bilo cega).
Dimo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke