Prikaz jedne poruke
Stara 2.12.2007, 0:27   #12
nikola877
Novi član

Član od: 18.11.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
Određen forumom Re: Kvalitet DELL laptopova

Citat:
Dimo kaže: Pregled poruke
Ne mjesam ja babe i zabe, nego se zadrzavam iskljucivo u okviru Dell modela (a mogu i da se prosirim na sve ostale). Vostro mozda ima odlican kvalitet obrade, ali nije sama top klasa kao sto ti tvrdis. I toliko razvlacimo oko ovoga da ce Uki steci utisak da je jbg Vostro neka mediokre klasa laptopa. Svi Vostroi su odlicni i kvalitet i pouzdanost ne dolaze u pitanje.
Inace, mislis da smo svi mi ovdje isprobali sve laptopove koje komentarisemo, ili da smo pak imali 10 dana da ih istestiramo? Nisu laptopovi isto sto i kompjuterski misevi pa da ih mjenjas i dolazis u dodir sa njima svaki dan. Ovdje se dosta toga zasniva na iskustvu, recenzijama po netu i casopisima, kao i opstem znanju o ovoj oblasti. Ja recimo nikad nisam probao nijedan Alienware ili Sager, ali ne treba mi golub da mi kaze da su fantasticni

Nisam rekao da je Vostro top klasa!On se moze koristiti za bilo koju vrstu posla (od igranja do kuckanja tekstova)!On je namenjen ljudima slabijeg plateznog stanja (koliko-toliko) koji bi hteli da rade i neke ozbiljnije stvari!
To sto drugi ljudi kazu o necemu je njihova stvar!Nikada im necu slepo verovati!Jedan decko na forumu rece da je neki njegov net ortak imao neki dell koji ga nije dobro sluzio (klimao se ekran itd.)Da li si i njemu poverovao?
Ipak je on bio korisnik tog lapa 6000!

Poslednja ispravka: Dimo (2.12.2007 u 12:26) Razlog: gluposti i besmislena poredjenja...
nikola877 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke