Prikaz jedne poruke
Stara 27.11.2007, 1:19   #7
nikola877
Novi član

Član od: 18.11.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
Određen forumom Re: Kvalitet DELL laptopova

Uvod:

Trenutno u kuci imam dva modela dell laptop-ova!Prvi je dell inspiron 6400 a drugi vostro 1500 2x2.0, 8600m gt 256 mb, 2 gb ram-a, itd...

Razrada:

Ko kaze da popustaju ili se tako prica
Cena lapova iz vostro serije je niska u Nemackoj, Austriji,...Cena svih vrsta lapova na zapadu je veoma niska u odnosu na cene u Srbiji (kada sam pre godinu dana pazario inspiron u Nemackoj kostao me je oko 930eura, a tada je kod nas kostao oko 1500 eura bez OS-a i "upola" memorije)!Vostro se kod nas nece pojaviti jos dugo, dugo vremena!Na skali od 1-10 dell lapovi zauzimaju, po mom misljenju, cistu desetku!Tu racunam sve modele(inspiron, vostro, latitude, xps, precision)!Veliki je plus kupovina lapova u inostranstvu! Uki, nema potrebe da brines zbog garancije jer je to kvalitetna roba!Za vostro sam sa 3 godine garancije spustio na jednu i pri tom ustedeo 159 eura!Kao rezoluciju sam izabrao 1440 x 900 (15.4")!Kvalitet displeja je odlican!

Zakljucak:

Glupo je da neko komentarise kvalitet nekog proizvoda a da ga pri tome nije nikada koristio (ili ga nije koristio "mnogo odavno" vremena)!!!Pozdrav!!!
nikola877 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku nikola877 na korisnoj poruci:
ukimafija (27.11.2007)