Citat:
Gogiran kaže:
Nsam nasao!Trazio sam i nigde ga nema...Postoji nesto za PCI i to je po defaultu auto a ja sam ga po preporici iz clanka sk prebacio na33.33 a PCI-E sa auto sam prebacio na 100
Voltaza memorije mi je bila na auto i to "Ne bi' dir'o"!
Voltaza procesorami je bila na auto i to "Ne bi' dir'o"!Njegova voltaza je momentalno 1.47V a temperatura mu je 38stepeni...(fsb228)
Molim da ako na ovu temu odgovara neko ko je klokovao ovu plocu i ovaj procesor a najbolje njihovu kombinaciju-neka mi saopsti koji je najveci stabilni fsb jer kod mene je to samo 226.A ako je podizao napon do koje vrednosti je stigao za memoriju a do koje za procesor i koja mu je dostignuta temperatura na fabrickom kuleru najveca,a bio bih onda slobodan da zamolim i podatak o broju obrtaja...Kod mene je to momentalno3125...
|
Nešto tu kod tebe ne štima. Koje napajanje imaš?
Ista ploča i procesor, memorija Kingmax, na CPU-u Hyper TX i radi mi na 278 x 9 = 2502 MHz, memorija na 227.5 tj.455. Dok ovo pišem temperatura je 32 C, TX se vrti na 400-500 rpm. Juče sam raspakivao 6,5 GB rar-a temperatura je došla do 41-42, koliko je i prilikom igranja zahtevnijih igara.
Proveri i kako ti radi hlađenje čipseta. Ja sam onaj Asusov zujavac brzo zamenio za pasivno hlađenje. Probaj i samo sa po jednim memorijskim modulom, meni izgleda kao da te jedan od modula koči.