Citat:
MilanSM kaže:
Prilog 11741
Ovo ne izgleda loše. Mada, ja bih stavio i police za diskove. Ovaj sto je dobar, ali je isključivo namenjen za računar. Nema dovoljno prostora za neke druge stvari.
Da sam u mogućnosti kupio bih taj ili neki manji sto za računar i pored njega bih stavio još jedan veliki sto, pogodan za čitanje, pisanje i rad uopšte.
Stolica sa točkićima se podrazumeva, radi lakšeg menjanja okruženja. 
|
Obično su ćoškovi u sobama neiskorišćeni ili loše iskorišćeni pa mi se ovakvi stolovi dopadaju.
Ovaj na slici je odličan polazni tj. osnovni model na koji treba uz malo kreativnost dodati još elemenata. Recimo, računar bih prebacio sa spoljne strane da se ne udara kolenom u njega prilikom privlačenja stolice. Iznad kućišta bi se mogla dodati polica za štampač koji bi u tom slučaju bio okrenut ka napolje iliti ledjima monitoru. Ispod njega bi mogla još jedna polica za papir, okrenuta u istom smeru.
Desno od mesta za sedenje bih dodao bar jedan stub sa fiokama do visine ploče stola koja bi na tak način morala da bude šira i samim tim bi bilo još više prostora.
Što se tiče ploče stola, napravio bih policu za monitor, odgovarajuće visine da mi monitor dodje na propisnu visinu očiju a širina police bi bila tolika da može tastatura da se gurne ispod u trenucima kada nije potrebna.
Ovaj sto ostavlja sasvim dovoljno prostora za nadogradnje i prilagodavanje različitim prostorima i potrebama koje imamo, jednostavno golica maštu i navodi na razmišljanje.
Da dodam, iznad ovog stola nam se ukazuje prostor koji je uglavnom neiskorišćen a može se rešiti sa jednom ili više polica.