Prikaz jedne poruke
Stara 4.5.2007, 16:38   #4
Covenant
Deo inventara foruma

Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
Određen forumom Re: Filmovi koje svako voli osim vas

Super tema

1.Aleksandar-svi kazu da je njesra,ali meni je film odlican,jer Oliver Stone nudi celu stvar sa aspekta same licnosti/karaktera velikog osvajaca i tu pogadja pravo u metu
Verovatno su se ljudi zato i razocarali,jer su izgleda ocekivali neko macho njesra u stilu (P)Troje

2.Blade Runner-mozda ce delovati cudno,ali celoj mojoj blizoj okolini je ovaj film dosadan i nezanimljiv
A samo poruka,filozofija koju treba skapirati kao i Vangelisova muzika,te fenomenalna Shauna Young svrstavaju ovaj film u sam vrh SF-a i kinematografije uopste

3.Romper Stomper-opet malo ko je odusevljen od mog drustva-film je kranje dobar pokusaj davanja one druge strane medalje jedne zemlje kao sto je Australija
Totalno underground ostvarenje,za rezijom,kadrom i sirovim nasiljem koje prosto odusevljavaju,plus vrlo dobra rola Rasella Crow-a

E sad ono cime su svi odusvljeni,a meni je bilo njesra i dosadno

1.Usual Suspects iliti Dezurni Krivici-prosto je iznenadjujuce koliko je film prosecan a svi ga dizu u nebesa-samo sam se smarao....
Kevin Spacy daleko ispod svog nivoa...

2.Talentovani Gospodin Ripli-jednostavno receno-trash!

3.Sva tri LOTR-a i takodje Saving Private Ryan kao sto rece prijatelj Jaguar-istina,odusevio sam sam kada sam ih prvi put pogledao,ali cim sam dobio prilike da ih detaljnije i na miru pogledam na TV-u i kompu odmah sam skapirao da je u pitanju klasicna holivudska limunadica koja je vesto zabasurena u gomilu specijalnih efekata
Covenant je offline