tema: Avowed
Prikaz jedne poruke
Stara 18.2.2025, 13:36   #82
testera
Veteran

Član od: 9.2.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 255 puta na 137 poruka
Određen forumom Re: Avowed

Citat:
Exia kaže: Pregled poruke
Igram ovo vec par dana i dalje se cudim koliko je zapadni aaa development otisao u mediokritet i koliko "developera" koji su max (ne)talentovani danas radi u industriji.

Napravis veliki ow i ucinis ga veoma praznim i staticnim, npc u gradovima stoje u mestu, nemozes da napadnes nikoga tj niko ne reaguje, minimalna interkacjia sa gradjevinama u gradovima, dizajn likova je klasicni generic "modern day" (ponekad se zapitam jel ova igra zaista u UE5) koliko sve izgleda amaterski.

Combat je solidan i jedino vredno u igri ali i tu su se potrudili da zaseru...igra vas gura u sasvim solidan multi class sistem...koji ne mozete da koristiti u fullu jel su genijalni devovi igracu dali suvise malo sto perkova sto levela za tako nesto (morao sam da instaliram par modova kako bih koristio nesto sto je Obsidian ocigledno zamislio ) Igra ima i 1st person i 3rd ali se vidi da je ipak zamisljen kao first sto je ok.

"rpg" u 2025 a nemozes da trakujes vise od jednog questa (sem ako ne cekiram mapu svaki minut da vidim gde se nalaze lokacije ostalih questova) igra gura da istrazujes i trudi se da te nagradi (nisam veorvao da ce chestovi koji se ne otvaraju skroz da me vrlo nerviraju ). Main prica je sr...a kompanioni blank (sem onog Kai-a mada je i on nekak meh ali ga vadi Brandon Keener aka Garrus iz ME)

Optimizacija na Radeon-u nije sjajna FSR3 je must a FG se mora otkljucati modom posto su developeri iz nekog razloga "zakljucali" FSR FG (verovatno ce biti otkljucan kad igra zvanicno izadje) a ceo problem nastaje kad se vidi da igra uopste ne izgleda impresivno (ako se uporedi sa nekim drugim UE5 naslovima)

Uglavnom igra je suvi prosek i jos jedan primer western aaa developmenta (Oblivion iz 2006 u mnogim aspektima izgleda bolje). Ovo bih jedino preporucio kao pc game pass...mada i tada je sus.
Mrzi ih da rade.
testera je offline   Odgovor sa citatom ove poruke