Prikaz jedne poruke
Stara 7.2.2025, 18:13   #1416
Renner
Starosedelac

Član od: 18.3.2013.
Zahvalnice: 56
Zahvaljeno 365 puta na 235 poruka
Određen forumom Re: Nintendo Switch

Jupiiiiii, konačno, NJIIIIIII *skič*
Godinama me svrbi da ga kupim, nedavno prodah RX6800, mislim se ako ga sad ne kupim ne znam kad ću. Četrdesetak € ispod cijene novog primjerka, kupio sam dobro očuvan OLED model (moralo se malo prašine ukloniti...), sa ukupno 4 joycona, plus pro kontroler, plus par naloga sa tridesetak igara na njima. Ima sve što sam mislio odigrati osim Metroid igara, ima i nalog sa Metroid Dread i Tears of Kingdom, plus 15-ak drugih igara, njega mi nudi za dodatnih 50€, razmišljam da opet uzmem polovnu fizičku kopiju.

Kad smo kod fizičkih kopija, dobio sam i torbicu, i 4 fizičke kopije igara, a među njima bio je i Assassin's Creed Rebel Collection sa Black Flag i Rogue. Što mi je super naišlo, jer sam BF prije nekoliko godina ugrabio na UPlay-u za džaba, i toliko dugo nisam koristio nalog nisam znao kako da ga povratim, niti mi je bilo koji od mejlova ukazivao na kome je bio, ako već i nije ugašen zbog neaktivnosti. AC mi je dosadio još nakon druge igre, ali sam se vremenom počeo kajati što bar BF nisam odigrao, i evo igram ga već par dana, uz Mario Cart, Mario Wonder i Luigi's Mansion 3,... Uzeo sam i onaj specifično dizajniran rusak da se sve može ponjeti i sa dockom, pa da igram Cart sa dječurlijom svojih prijatelja...
Priložene slike
Kliknite na sliku za veću verziju

Ime:	svič.jpg
Viđeno:	26 puta
Veličina:	59,6 KB
ID:	58624  
Renner je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Renner na korisnoj poruci:
ogisha (7.2.2025), PinociO (7.2.2025)