Prikaz jedne poruke
Stara 10.1.2025, 16:42   #220
player1
V.I.P. Test Play

Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.760
Zahvaljeno 4.133 puta na 2.700 poruka
Određen forumom Re: Dragon Age: The Veilguard

Realno, igrao sam Inkviziciju dosta, i prvo sam hteo da postavim nju na 7/10, jel mi se ipak najmanje svidela od svih Dragon Age igara.

Momenat pre zavrsetak Veilguarda, moj utisak je bio 8/10, ali posle retrospektive ne bi bilo fer za DA2, koji je ipak pravi 8/10 (ako je Origins 10/10), jel je ta igra imala mnogo falinki, ali je u nekih stvarima bas bila bas dobra.

I sad kad razmislim, skoro se nista ne secam price iz Inkvizicije, dok su mi i Origins i DA2 u dobrom secanju.

Tako da je meni Veilguard pomeren sa 8 na 7.5/10, a Inkvizicija je bar za jednu celu ocenu ispod, jel je jedina Dragon Age igra (i jedini RPG ikao sto sam igrao), gde sam u dodatnim prelazima preskakao neke od opcionih deonica, znajuci da su dosadne i da ne uticu bitno na ostatak igre. Taj problem nemam u Velguardu gde sam poceo drugi prelaz.

.

Mislim da je Inkvizicija imala srece sto se pojavila godinu dana pre Witcher 3, i da je imala iznenadjujuce visoke ocene od strane stampe, dok se ja jos dobro secam kako se pokojni Total Buiscuit bas imao velike rezervacije prema igri, da nije ni izbacio WTF review, nego se samo osvrnuo na igru u drugom videu.

Evo nadjoh klip, jel je referenciran na reddit-u:
https://www.youtube.com/watch?v=KcMrNDTOWXc#t=491

Danas uopste nije strano da su utistci igraca, jutubera i ostalih influensera budu drugaciji od klasicne gejming stampe. Pa i kod samog Veilguarda je tako. Mada, Veilguard je takodje i zrtva rata oko woke kulture, gde obe strane preteruju zbog "klikova". A znajuci Mass Effect: Andromedu, ako su prvi utisci losi, to utice i ne sve ostale utiske.

Poslednja ispravka: player1 (10.1.2025 u 18:32)
player1 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke