Prikaz jedne poruke
Stara 6.11.2024, 15:24   #205
Exia
Deo inventara foruma

Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 500
Zahvaljeno 3.159 puta na 1.329 poruka
Određen forumom Re: Dragon Age: The Veilguard

Koliko je ova igra cudno dizajnirana from top too bottom yish...Igra vas gura da istrazujete zone, sto je veoma bitno jer ce gotovo sav gear doci iz raznih chest-ova i bosova (posto nema craftinga) i neke zone izgledaju very nice, problem nastaje kad skapirate koliko sav gameplay u tim zonama postaje ubitacno repetativan...

shoot venatori crvene kristalale

obori drvo da predjes preko provalije (ili vode),

shoot nekakav darkspawn nest (dizajn darkspawna-a u ovoj igri je kriminalno smesan),

koristi balistu da napravis prolaz

trcakraj po mapi da nadjes kristale/wispove koji ce otvoriti zakljucane prolaze i zone (zagonetke u ovoj igri su ocigledno pravljene za autisticne ljude)

hence and repeat...na pocetku deluje zanimljivo (prvih pet puta u mom slucaju) ali pose sto i pet-og postaje mnogo mnogo zamorno (i inkvizicija je imala dosta bloat-a ali su bar one astral zagonetke i shardovi bili zanimljivi) i gotovo svaka mapa ima identican loop

Combat je zanimljiv do nekog dela mada i on postaje malo repetativan i to najvise zbog sponge galore koja vam ova igra servira (naravno u vidu protivnika) Boss fajtovi su isto meh jer posle prvih par sve krece jovo nanovo, kad pobedite prvog zmaja vecina ostalih su identicni u stilu i nacinu borbe (samo imaju drugacije tipove damage-a) mislim da svaki boss kojeg sam pobedio do sada ima isti sistem tj napada u tri stage (tako da ako se malo obrati vise paznje, borba u ovoj igri postaje trivijalna)

Prica je...stigao sam do 10 chapter-a (od 12 ili 13?) i ovo je tragikomedija od retkonovanja, nikakve odluke koje je igrac doneo ranije (za sada) nemaju tezinu, i to od (dao do inkvizicije), prethodnih igara a koji se pojavljuju ovde...izgleda da sem par njih (na koje sam ja bar naleteo) odluke iz prethodnih igara nisu imale uticaja. Vrlo vrlo sramotno i uvredljivo za og fanove (ja sam jedan od njih)

Kao sto rekoh stigao sam do chaptera broj 10 i iskreno sve mi ovo mirise na nekakvu (traljavu) verziju finala iz ME2, tj vecina mog gameplaya se svodi na questove za kompanjone koji za uzvrat dobijaju mega giga gear kao i boostovanja odnosa (zvezdica) sa frakcijama koje su prisutne u igre sto podseca na upgradeovanje normandije i cele ekipe iz ME2.

Uglavnom za mene je ova igra do sada bila pravi roller coaster emocija, gotovo na svaki ohh nice momenta ubrzo usledi roll eyes i wtf...
Exia je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku Exia na korisnoj poruci:
DeCoy (6.11.2024), Laskaris (19.1.2025), Pandemonium (7.11.2024), player1 (6.11.2024)