Re: OPPO Reno 10 8/256
Неку реч после 6 месеци коришћена. Има занимљивих дешавања у вези и око њега. Да кажем да је изашао и дванести наследник. ОППО их штанца на сваких шест месеци, а код нашег познатог оператера још стоји десета генерација.
Не користим заштитну маскицу, а нема нити једну огреботиницу. Стварно делује врло квалитетно израђено, без обзира што материјали и нису неки, поменуо сам их у ранијим постовима. Променио сам предњи заштитни целофан са врло специфичним материјалом који ме изашао 1,5к. Наиме о чему се ради... То је неки материјал који има својство да се не гребе и да се сам развлачи. На пример кад се стави ако остане ваздушни чеп за дан два сам се истисне. Да не улазим з детаље, поменеш модел, продавац укуца у машину која исече мере. Може тако цео телефон да се заштити, као скафандер. Него ми то било прескупо па сам остао само на предњем делу.
Даље, примећујем да се доста греје. Сметало ми код обраде фотографија у лајтром мобиле. Можда ове врућине ал' неко време је тако и вероватно ћу морати да набавим ону обичну провидну пластичну маскицу за полеђину.
Батерија се јако брзо пуни, ал' делује ми да се и јако брзо празни. Најмање на разговору више као да га празне поједине апликације.
И задње, по мени јако битно. Још је на тринаестици. Задње ажурирање 25. Новембар, а ја сам га узео половином Јануара. Мало чудно.
Приметио сам успорења, то је вероватно повезано са ажурирањем. Очекујем ускоро да ће доћи четрнаестица с обзиром да има обећање за четири пунокрвна ажурирања. Из овог угла сад не верујем да ће тако бити. Без обзира на све ни дан преко две године неће бити код мене.
И на крају. Да похвалим камеру за слике а нарочито за видео. Јако висок ниво. Имам фотоапарат прилично добар и знам о чему причам.
|