Odlucio sam bas da uzmem g502 Hero i nasao sam povoljno na KP . Kaze lik da je kupljen preko Ali Express .Nema racun i garanciju ali je nov nov tj nije koristen. Kosta 5500 a najjeftinije sto sam nasao u radnjama je 6800 . Posto je mis u pitanju ne zanima me toliko garancija jer i onaj od 2000 din pa mi radi godinama .
Ne znam da li je ovo neka kopija ili bas orginal.
Ima nekih KINESKIH SIMBOLA na slikama sto ne verujem da ima ako bih uzeo u radnji .
Pitao sam lika da li je orginal i on ce reci da jeste sto ne znaci da zna sta prica i da ne postoje vise modela za vise trzista pa kao "orginal samo ne bas" i te fore .
Evo link pa da li neko moze da pomogne je li to Logitech ili Logitech relativno
https://www.kupujemprodajem.com/komp...glas/167761999
PS - bas dok pisem ovaj komentar odgovara mi lik da jeste orginal samo radjen za kinesko trziste i da ce ga prepoznati Logitech hub . Prodavac ima 36 pozitivnih i 0 negativnih .Ne sumnjam da je iskren nimalo ali sta znaci to sto je za kinesko trziste i da li ima razlike u kvalitetu.
I jos kaze da je razlika sto je u radnjama pleten kabal a ovaj je gumen . Ali eto dokaz da neko moze da pogresi i na svoju stetu zato treba sve proveriti. Kabal je zapravo bio pleten a sad nije za bilo koje trziste .To znam jer se napominje u nekim opisima.