Prikaz jedne poruke
Stara 26.5.2024, 11:56   #4
water wizard
Deo inventara foruma

Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 439
Zahvaljeno 4.092 puta na 3.804 poruka
Određen forumom Re: Kada će krenuti 5G mreža u Srbiji?

i ja sam u a1, ali pripeid, i plaćam kad mi zatreba, ima i neki paket 800 din 10gb i ne znam koliko minuta i poruka na mesec dana, bez ugovorne obaveze. A iz mts sam otišao još dok sam imao dumb phone ali sa browserom i tako jednom otvorim stranicu preko interneta i skine mi sav kredit
Ne idem van grada pa ne znam kakav je signal ali ovako sam zadovoljan.
Za ugovor na 2 godine bi baš morali da daju neku povoljnost tipa 500 din sve ovo što sad plaćam 800, a da ne pričam da im je ponuda telefona duplo skuplje od onih u prodavnici, ovaj zadnji telefon sam uzeo na karticu na 12 rata u prodavnici a kod provajdera bih plaćao istu cifru mesečno ali 24 meseca...
Isto se razmišljao pre godinu ipo kad sam kupovao telefon da li mi treba 5g i da kažemo da ću da ga koristim 3 godine dok ga ne promenim eto prođe već pola i još nema ni najave za 5g. Ko ga koristi u inostranstvu može da mu znači.
U suštini svi provajderi su derikože koji gledaju kako da ti uvale ugovor od 100000 din da im plaćaš na rate uz neki telefon od 20000 din, plus mešanje države u tržišnu utakmicu i ograničavanje broja provajdera
water wizard je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku water wizard na korisnoj poruci:
HMrules (27.5.2024)