Prikaz jedne poruke
Stara 27.12.2020, 4:15   #3108
Gonzo
Član

Član od: 16.12.2018.
Zahvalnice: 92
Zahvaljeno 92 puta na 49 poruka
Određen forumom Re: Cyberpunk 2077

Stvarno je zapanjujuce koliko prijatnih iznenadjenja sam doziveo od onih plavih ikonica-assault in progress i ostalih. Tacnije od shardova tamo i prepiska dijaloga u istim. Cesto nadjem ekstra oruzje i opremu i procitam po koju mini pricu.

Ali se patim sa inventarom opasno. Borim se da prodam, craftujem, disassemble-ujem kolko god mogu, ali sam i dalje prenatrpan. Stvarno je istina da ima previse loota, i da bi trebali malo da nerfuju to

U nekim momentima su ubili kako su docarali blade runner vibe. Najvise u loading screenovima sa onom ominous muzikom i sporim zumiranjem onih slika zgrada i corpo komplexa.

I da, trudim se da uzivam u samim questovima i sporednim aktivnostima i nikako da se ne zanosim sa open world komponentom. Pazim da ne gazim prolaznike, niti bilo sta drugo da radim sto bi izazvalo policiju, njih izbegavam jer ne zelim da mi ti panduri uniste dozivljaj svojim idiotskim AI-em.

Metaforicki receno zapusim nos prstima dok prolazim kroz kanalizacioni tunel hahaha. Tu su panduri i open world izmet. A prelepi tunel kroz koji zelim da prodjem je prica i prelepe misije.

Poslednja ispravka: Gonzo (27.12.2020 u 4:23)
Gonzo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Gonzo na korisnoj poruci:
Iceman_37 (27.12.2020), player1 (27.12.2020), zerb (28.12.2020)