Prikaz jedne poruke
Stara 23.12.2020, 14:17   #1458
NastyB
Banned

Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 164
Zahvaljeno 902 puta na 538 poruka
Određen forumom Re: Red Dead Redemption 2

Citat:
MidnightRunner kaže: Pregled poruke
Jedino na toj lokaciji sam ga i našao. Zato sam i pitao da li je moguće da ne postoji još neka lokacija gde se sigurno pojavljuje.
Veoma često sam išao tamo pored Owanjila jezera, jer u okolini onog trapera možeš da naloviš svašta - divljih prasića na sve strane, rakuni, oni kozorozi, tvorovi, oposumi noću, elkovi, ramovi, puma koju nema šanse da izbegneš (jedan od achievementa je da pet puta ubiješ pumu strelom i odereš je) i dva od tri puta "na onoj krivini" ugledam grizlija kako se češe o drvo i traži med u krošnjama (propinje se na noge). Čak i ako nije tu, dovoljno je malo ući u tu šumu i čućeš ga i ubrzo videti. NE svaki put, ali veoma, veoma često.
Par puta mi se desilo da dok derem grizlija napadne me puma, ili kad derem pumu napadne me grizli, a animaciju dranja ne mogu da prekinem...

Inače, RDR2 je apsolutno prva igra u kojoj mi je ispunjavane sporednih zadataka pravo zadovoljstvo. Jedino što su preterali su kockarski achievementi, jer traju poprilično dugo, pa sam ih često ispunjavao gledajući fudbal, košarku ili filmove i tek površno pratio šta se dešava. A onda to nije preveliki problem.
NastyB je offline   Odgovor sa citatom ove poruke