Prikaz jedne poruke
Stara 30.9.2020, 13:38   #11
polarnimeda
Deo inventara foruma

Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.878
Zahvaljeno 998 puta na 619 poruka
Određen forumom Re: Bluetooth slušalice za voice chat

Citat:
doctor kaže: Pregled poruke
Lag je na PC-u minimalan ali dovoljan da ne bih sa njima mogao da gledam filmove i igram igre, nažalost. Lično sam vrlo vrlo vrlo osetljiv na desinhronizaciju slike i zvuka. Na laptopu nemam BT 5.0 već 4.2. Ne znam kakav je lag na telefonu ali mislim da je prisutan, primećujem ga kad radim volume up/down dok cepa Spotify.

Nije mi jasno zašto su modeli slušalica sa aptX toliko brutalno skupi ali ove sam uzeo na rate na godinu dana da imam nešto da mi završava posao dok se aptX ne spusti međ' običan narod pa ću da ih prodam i menjam...
pa tako nekako i ja... i to trebaju sluske da imaju aptx LL (low latency) i da ga podrzava odasiljac, sto se recimo posebno prodaje u finom pakovanju za oko 50 evra (primer: Avantree Audikast).
pristojno zaokruzeno resenje bi verovatno svezajedno izaslo oko 200 evra sto nije tako lose kako je bilo ranije. mada za te pare imam i pametnijih stvari trenutno...
a za godinu dve ce to doci do mnogo korektnijih 100 i manje evra i onda lepo baj baj kablovi. samo nek smo zivi i zdravi.
polarnimeda je offline   Odgovor sa citatom ove poruke