Prikaz jedne poruke
Stara 17.8.2018, 10:38   #28
DArthShone
Član

Član od: 6.3.2009.
Zahvalnice: 171
Zahvaljeno 97 puta na 72 poruka
Slanje poruke preko Yahooa korisniku DArthShone Slanje poruke preko Skypea korisniku DArthShone
Određen forumom Re: TV Profil problem

Citat:
C64freak kaže: Pregled poruke
Ja ne pamtim kad sam zadji put pogledao bilo sta na tv kanalima, filmove i serije,muziku i sve ostalo strimujem al dobro ima i dalje dosta ljudi koji gleda televiziju trebace jos dosta vremena dok se to promeni kod nas.
Ja od 2015 ne gledam TV, osim poneki kanal (Viasat History), ali nakon P.C fail-a ni njega više ne, jer sve što me interesuje nađem na IjuTubetu, ili pssst, šuš, ma znaš... kod Jolly Rodgera. Naravno to ne znači da nećem da kupim TV aparat i da ga uparim sa nekim onako pojačim Android TV Boxom, i da ja biram šta ću i kada ću da gledam. Da plaćam da mi pinkuju mozak, i da mi onaj iskače sa svakog kanala, e to nemam nameru.

Neko je ovde pomenuo novine, i tu skoro da ništa sem SK, i PC-a ne kupujem, mada prvi nije više ono što je nekada bio da bi išao u kolekciju, a drugi je previše Japi za moj ukus. Da kao penzosi kupujem ono od DJV i tako to, jok more, pre ću da kupim pečeni suncokret za te pare, i da kao Mulder grickam dok mi na ekranu mlađane alijenke pokazuju atribute .

Knjige, e to već kupujem, ali samo ako su kvalitetne. Za kaka i fuj mainstream ne otvaram novčanik. Za sve ostalo tu je pssst, šuš, dođi vamo Jolly Rodger, i moj verni HP LJ1200, pa ako mi baš treba hard kopija, ću gi isprintam.

C64Freak said: "Odnosi se na mladju populaciju naravno, matorci ce doveka cekati dnevnik ispred tv_a "

Pa naravski, kako drugačije da se programiradu...
DArthShone je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku DArthShone na korisnoj poruci:
C64freak (17.8.2018)