Citat:
C64freak kaže:
Ja ne pamtim kad sam zadji put pogledao bilo sta na tv kanalima, filmove i serije,muziku i sve ostalo strimujem al dobro ima i dalje dosta ljudi koji gleda televiziju trebace jos dosta vremena dok se to promeni kod nas.
|
Ja od 2015 ne gledam TV, osim poneki kanal (Viasat History), ali nakon P.C fail-a ni njega više ne, jer sve što me interesuje nađem na IjuTubetu, ili pssst, šuš, ma znaš... kod Jolly Rodgera. Naravno to ne znači da nećem da kupim TV aparat i da ga uparim sa nekim onako pojačim Android TV Boxom, i da ja biram šta ću i kada ću da gledam. Da plaćam da mi pinkuju mozak, i da mi onaj iskače sa svakog kanala, e to nemam nameru.
Neko je ovde pomenuo novine, i tu skoro da ništa sem SK, i PC-a ne kupujem, mada prvi nije više ono što je nekada bio da bi išao u kolekciju, a drugi je previše Japi za moj ukus. Da kao penzosi kupujem ono od DJV i tako to, jok more, pre ću da kupim pečeni suncokret za te pare, i da kao Mulder grickam dok mi na ekranu mlađane alijenke pokazuju atribute

.
Knjige, e to već kupujem, ali samo ako su kvalitetne. Za kaka i fuj mainstream ne otvaram novčanik. Za sve ostalo tu je pssst, šuš, dođi vamo Jolly Rodger, i moj verni HP LJ1200, pa ako mi baš treba hard kopija, ću gi isprintam.
C64Freak said: "Odnosi se na mladju populaciju naravno, matorci ce doveka cekati dnevnik ispred tv_a "
Pa naravski, kako drugačije da se programiradu...