Prikaz jedne poruke
Stara 18.12.2017, 13:45   #508
Aibo
Deo inventara foruma

Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 1.009
Zahvaljeno 4.075 puta na 2.445 poruka
Određen forumom Re: Star Wars saga

Ray ama baš nikoga nije satrala, ili smo mi gledali nešto različito. BTW, nije bez treninga, trenira je Luke ništa kraće nego što je i sam bio treniran kad je sav opasan ušetao kod Jabbe i samouvereno izjavio da je Jedi - što je jedan od najvećih "beach please" momenata. Realno, samo su epizode I, II i III imale iole ozbiljan razvoj likova, trening... a opet su najomraženije.

Inače me zanima kao referenca, koji je tebi deo Star Wars-a omiljen i dovoljno dubok/ozbiljan? Jer ako ti smeta ovo što nabrajaš mogu da pretpostavim npr. Revenge of the Sith. Originalnu trilogiju ne vidim kako bi mogao da voliš.

Citat:
dex3108 kaže: Pregled poruke
Kao sto sam rekao ja sam od SW naslova ocekivao nove lokacije, nove ljude pa i rase, osjecaj putovanja kroz galaksiju kao sto su i prethodni filmovi imali. A dobio sam dvo i po satno igranje macke i misa, nevjerovatno glupe negativce, nikakvu predstavu u kakvom je stanju galaksija...

Daleko od toga da je film kao film los ali jednostavno kao SW film meninije legao.
Najrealnija i najopravdanija kritika koju sam pročitao do sada. Gledam jutros ponovo epizodu VII da se prisetim i skontam ona ima više lokacija, dešavanja i avanture. Epizoda VIII je stvarno sporija i fokusirana na svega par dešavanja pa je izostao taj osećaj velike svemirske avanture. Za obe epizode je zajedničko to da bi im godio sveukupno bolji scenario. Prošloj originalniji a ovoj razgranatiji.

BTW, drago mi je da će J.J. Abrams ponovo da režira epizodu IX, što se mene tiče ako na nešto nisam imao zamerku to je na njegovu režiju - odlična je.

Poslednja ispravka: Aibo (18.12.2017 u 13:55)
Aibo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Aibo na korisnoj poruci:
ezenkiel (22.12.2017)