Citat:
bachi kaže:
Šalje "telemetriju" Microsoftu?
|
Hmpf...sad sam proverio. Desktop verzija Skype-a zakucava hard disk na 100% dok Skype iz Windows Store-a radi normalno..Resenje, uninstall desktop "normalne" verzije. Microsoft je resio po svaku cenu da progura svoje. Imaju jos zakonsku obavezu oko starijih operativnih sistema, posle toga...
edit: ima 1703 jos poneki bug (ne znam kako je bilo na prethodnim verzijama, nisam proveravao) npr:
Kombinacija male ikone u taskbaru i male ikone na desktopu rezultuje smaknutim poslednjim redom ikona (najdonjem) za jedno mesto udesno u odnosu na ostale ikone pri startu windowsa. Kombinacija "male ikone na desktopu i "normalne" ikone u taskbaru" radi ok, kao i male ikone u taskbaru i srednje ikone na desktopu.. Verujem da vecina ljudi bas hoce da koristi male ikone na oba mesta..
Pri igranju bilo koje igre bilo da se koristi colour management Windowsa ili grafickog drajvera vrednost za gammu se pri izlasku iz igre vrati na "neku vrednost" koju windows sam iskopa odnekud.. Pritom je, ako AMD Control Center kontrolise podesavanja boja, njegova kontrola jos uvek (nije je preuzela neka druga aplikacija), ali ne postuju se podesavanja. Resenje: mrdnuti slajder za gammu malo i vratiti na podesenu vrednost.. Ni podesavanja iz colour managementa windowsa se ne postuju, bas bzvz. I tako.. Sa ovim je bilo problema i na win 7 na samom pocetku ali win10 je tu preko dve godine..