Prikaz jedne poruke
Stara 22.1.2017, 1:43   #572
dragomix
Deo inventara foruma

Član od: 1.9.2006.
Zahvalnice: 437
Zahvaljeno 1.113 puta na 716 poruka
Određen forumom Re: Nintendo Switch

Zdravkelja, igre koje dobijes sa GWG kod MS ti ostaju i ako ne nastavis da placas servis, tvoje su zauvek. Znaci ne moras da placas gold da bi igrao te igre...

Ostalo se uglavnom slazem sa tobom i mislim da si lepo objasnio u cemu je problem i sta je Nintendo pogresno uradio. Mislim da niko iole normalan ne zeli da Switch propadne a sa njim i Nintendo, samo izgleda dok im se zesce ne obije nesto o glavu nece da ukapiraju da grese.

vetre: Da, postoje indi igre koje su bolje od Mario Kart-a i SM3DW-a, vec ti napisah za Undartale koji je napravio jedan covek a koji je pravo malo remek delo, a takvih igara je sve vise svakim danom. Neverovatna iskustva koja su nam uskracena od AAA izdavaca (u koje spada i Nintendo). Opet tu ima dosta i subjektivnog, sta se kome svidja, ali indi igre su daleko od onoga sto si ti napisao.

Sto se tice spinovanja, non stop branis hardver koji niko osim 2-3 lika ovde nije napao, svi znamo da je hardver uredu, a nemas odgovore na recimo ovo sto je zdravkelja napisao po pitanju online-a i igara i opravdavas Nintendo sto su to uradili. Koncept sa kojim je Nintendo izasao je odlican i ima puno potencijala, zato smo svi bili i zainteresovani posle prvog prikazivanja konzole, da bi na kraju Nintendo sve upropastio sa onom konferencijom i mislim da je to Bosman odlicno izlozio u videu koji sam okacio. Da su samo pokazali trailer za Metroid, novi Donkey Kong, neki novi IP ili neku 3rd party igru stvar bi bila znacajno drugacija.

Poslednja ispravka: dragomix (22.1.2017 u 1:52)
dragomix je offline   Odgovor sa citatom ove poruke