Prikaz jedne poruke
Stara 21.10.2016, 18:39   #146
vetar.
Starosedelac

Član od: 23.5.2008.
Zahvalnice: 246
Zahvaljeno 225 puta na 185 poruka
Određen forumom Re: Nintendo Switch

Citat:
dex3108 kaže: Pregled poruke
Dock+Tablet+2xJoyCon je minimalno sto mogu da ubace u paket i to bi mozda kostalo 250$. Ali mislim da ce ukljuciti i JoyCon Dock tako da ispod 300$ nece biti sigurno. Na to dodajte i Pro gamepad koji ce biti 50$ za neko ozbiljnije igranje ispod 350$ nece biti i to bez igre vjerovatno.
JoyCon Dokc sa JoyCon dodacima sigurno ide u osnovni paket, nema šanse da daju konzolu bez JoyCon Docka, za $299.
Samo nisam siguran za Pro Gamepad, sumnjam da će oni iću u osnovni ili jeftiniji paket.

Citat:
dex3108 kaže: Pregled poruke
Laura K (koja je leak-ovala manje vise sve o NX-u prije najave i sve se ispostavilo tacno) kaze da baterija traje do 3 sata u portable mod-u.
Kaže da je joj jedan izvor rekao max 3 sata dok je drugi rekao da je baterija osrednja.
Nadam se da prvi izvor greši ili preteruje, 3 sata je malo.

Evo šta kaže Nintendo o bateriji:
As for the battery, Nintendo wasn’t very talkative either, but confirmed that the whole thing was designed so that users could play as long as possible, “comfortably”, even in places where you don’t have access to a power outlet. Specifications about the battery life will be shared at a later date.

http://www.perfectly-nintendo.com/ni...-battery-life/

Citat:
Exia kaže: Pregled poruke
Zato i treba biti oprezan i sacekati taj famozni Mart sledece godine, videti zvanicne specifikacije, igre koje ce se pojaviti za Switch (i to mislim na zvanicne igre ne na marketinski trik koji je Nintendo izveo sa skyrim-om u traileru) za sada zvanicno imamo samo novu Zeldu i naravno treba videti zvanicnu cenu...sve je jos prilicno nepoznato mada realno na prvi pogled izgleda obecavajuce (bar meni)
Kakav marketinški trik!?
Skyrim i sve igre iz trejlera 100% posto izlaze za Switch i tu nema nikakve sumnje, jednostavno Nintendo želi da se o igrama priča drugom prilikom verovatno na full reveal-u (zato za sada i nema nikakve najave ili potvrde), fokus je sada prvenstveno bio na konceptu Switcha a različte igre igre su iskorišćene da bi što bolje dočarale raznolikost i koncept.

Poslednja ispravka: vetar. (21.10.2016 u 18:58)
vetar. je offline   Odgovor sa citatom ove poruke