tema: Steam
Prikaz jedne poruke
Stara 28.8.2016, 0:45   #11230
Eni
Banana

Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 697
Zahvaljeno 2.635 puta na 1.358 poruka
Određen forumom Re: Steam

Takođe. Prvih 3-4 godine na Steamu "živeo sam" od humblebundle i 75% popusta. Poslednjih par godina mi se desilo da uzmem nešto "ranije", kao npr. Witcher 3 jer sam imao odličnu opciju za 20 eur... što mu dođe nekih 66% za preorder, lol... Jedina skupa igra koju sam platio po punoj ceni je GTA V. Nisam zažalio, baš mi je lepo legla tad kad sam je igrao, al' posle kad sam skontao koliko mi ta kinta fali u "budžetu", omg!!!

A nema potrebe, zaista. Dobre igre vremenom postanu samo još bolje (dobiju dlc-eve, goty / legendary izdanja, unapredi se malo hardver pa bolje gura itd) dok im padne cena, a sra*a svakako ne treba ni uzimati i eto.

Istina je da nekad nije fazon kupiti neki multiplayer naslov godinu dana kasnije kad svi već prestanu da ga igraju, al' to su retke stvari i uglavnom ne vredi za singleplayer igre.

A što se tiče toga da su nekad bile bolje, jasno je da nije samo do nostalgije svakom ko pokrene COD1 ili BFBC2 kampanju i uživa do kraja, u odnosu na Ghost na primer, da ne pričamo o strategijama... Jedini žanr koji se popravio i dobio na raznolikosti su avanture, al' to je zato što ih tamo početkom 2000. nije bilo dovoljno, sad konačno ima izbora.
Eni je offline   Odgovor sa citatom ove poruke