Prikaz jedne poruke
Stara 6.7.2016, 10:36   #5
Redeemer
Novi član

Član od: 27.6.2016.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 6 puta na jednoj poruci
Određen forumom Re: Moja ULTRA HD Far Cry 3 kreacija

Citat:
Helldiver kaže: Pregled poruke
Nisam ljubitelj FC igre, samo keca sam presao, ali ovo je stvarno odlicno, svaka cast na trudu i ulozenom vremenu. Kada bi ovo zazivelo, pogotovo multiplayer kupio bih odma FC3 da igram, ali nazalost ostala je samo SP igra
Hvala svima Ja bih naravno voleo da mogu da aploudujem 1080p gameplay, ali nazalost brzina za upload mi je katastrofa. Inace taj klip i nije tako lose izgledao pre nego sto ga je youtube preradio i procesovao.

Inace da bi se mapa pokrenula u 60 frejma u sekundi, potrebno je bar oko 8gb rama i doooosta dobar processor, jer stvarno nisam stedeo sa brojem modela na mapi.

Originalna igra kada su je radili, je radjena tako da svaka oblast na mapi bude optimizovana i za minimalni hardver, medjutim ja sam hteo da napravim nesto sto ce biti samo za top racunare.

Ako vam kazem i da sam celu stvar radio na svom kompu iz 2007. koji ima AMD Dual Core na 2.3ghz, 3gb rama i Nvidia GT240, onda vam je jasno koliko je to cimanje snimiti.

Imam u planu i da u okviru mape smestim i ceo podzemni sublevel koji ce biti iste povrsine kao i ovaj odozgo, kao i neke segmente koji bi bili u vazduhu.

Inace mapa uopste ne zahteva net, moguce je pustiti i igrati preko lana, a takodje su tu i singleplayer botovi koje sam pazljivo postavio, tako da stvaraju iluziju jednog ogromnog singlplejer levela.

To mi je inace i bila zamisao, da cela stvar bude singlplejer. Pretpostavljam da bi bilo zanimljivo pokrenuti je i sa nekim VR headsetom. Mislim, to bi vec bilo kao da sam tamo lol
Redeemer je offline   Odgovor sa citatom ove poruke