Citat:
Helldiver kaže:
Nisam ljubitelj FC igre, samo keca sam presao, ali ovo je stvarno odlicno, svaka cast na trudu i ulozenom vremenu. Kada bi ovo zazivelo, pogotovo multiplayer kupio bih odma FC3 da igram, ali nazalost ostala je samo SP igra 
|
Hvala svima

Ja bih naravno voleo da mogu da aploudujem 1080p gameplay, ali nazalost brzina za upload mi je katastrofa. Inace taj klip i nije tako lose izgledao pre nego sto ga je youtube preradio i procesovao.
Inace da bi se mapa pokrenula u 60 frejma u sekundi, potrebno je bar oko 8gb rama i doooosta dobar processor, jer stvarno nisam stedeo sa brojem modela na mapi.
Originalna igra kada su je radili, je radjena tako da svaka oblast na mapi bude optimizovana i za minimalni hardver, medjutim ja sam hteo da napravim nesto sto ce biti samo za top racunare.
Ako vam kazem i da sam celu stvar radio na svom kompu iz 2007. koji ima AMD Dual Core na 2.3ghz, 3gb rama i Nvidia GT240, onda vam je jasno koliko je to cimanje snimiti.
Imam u planu i da u okviru mape smestim i ceo podzemni sublevel koji ce biti iste povrsine kao i ovaj odozgo, kao i neke segmente koji bi bili u vazduhu.
Inace mapa uopste ne zahteva net, moguce je pustiti i igrati preko lana, a takodje su tu i singleplayer botovi koje sam pazljivo postavio, tako da stvaraju iluziju jednog ogromnog singlplejer levela.
To mi je inace i bila zamisao, da cela stvar bude singlplejer. Pretpostavljam da bi bilo zanimljivo pokrenuti je i sa nekim VR headsetom. Mislim, to bi vec bilo kao da sam tamo lol