Citat:
pentraksil kaže:
Samo ces morati da cekas i otpakivanje MUAHAHAHAHA 
|
Kakvo otpakivanje?
Evo nesto i od mene
Igra je fenomenalna, zanimljiva i bogata. Ono najvaznije cega sam se boja a to je igra ne izgleda kao jedan veliki MOD za TW

. Sve radi fino na Ultra, odlicno je optimizovana. Bitke idu veoma dobro a i lodaing na kampanji po trnu je veoma brz. Grafika je odlicna, animacije zanimljive. Odigrao sam sa svima po malo. Mogu Vam reci da tokom igre ima onaj stari osjecaj da igrate Warhammer (40k ehh to su bila vremena ). Okruzenje, muzika, mapa, i glasovi ma sve za 10

. Svaka rasa ima veoma bogat izbor jedinica. Istvarno su se portudili. Kampanja je bas zanimljiva, nece biti dosadna kao u proslom TW, sve isto kod ostalih nacija samo skin jedenica drugaciji. Ovde imate sa svima mehaniku igre totalno drugaciju. Tokom igre odabirate Lorda, heroje i vojsku. Bas me pozitivno iznenadilo kako su heroji vazni u igri, pogotovo oni sa raznim magijama.

Igru sam kupio za 37EUR mada imao sam neki popust ranije pa sam je uzeo za 32EUR. I skinuo sam lagano Chaose... Javljam ostale utiske uskoro. Ako nekog nesto zanima samo neka pita.
P.S. Za drugare koje zele narodnjake nek samo znaju da je Denuvo V2 preuzeo da odsvira malo sa gospodom TW.