Što se tiče artiljerije, imaj na umu da artiljerije preskaču po tier, one su tier 4-6-8. Tako da kada je skroz nabudzena to je valjda kao taj među tier što fali.
Najbolji money makeri su 2 premium tier 6 tenka, cena im je 15e. Ima slika sa test servera gde je tenk zaradio 2 miliona kredita, kontam da su nerfovali zaradu od onda

Rekao bih da je možda tier 6 najbolji za pare, nemam pojma tek sam na tier 4.
Nego jeste li skontali koliko je statistika štura, nema čak ni prosečan exp po partiji + ne možete da gledate stat drugih igrača, čak n sa frend liste. Isto važi i na kraju partije, ne možete da vidite kako je ko od saigrača pucao... Ni na sajtu nema statistike, kada uđete u profil ima samo Achivmenti koje imate i ništa više. Izgleda da hoće u korenu da saseku vređanja i napucavanja među igračima.
Što se tiče BASE. Dnevno se dobija 100 materijala i grade se objekti na praznim parcelama + upgrade tih objekata. Objekti daju razne bonuse, piše kada kliknete šta koji objekat daje. Startuje se sa 500 materijala.
150 materijala košta Heliopad, gradi se 12h i daje bonus od +1% veća zarada kredita. Level 2 košta 400 materijala, gradi se 24h, nemam pojma koliki bonus daje, valjda +2% veća zarada...
Imam Baraku lvl 2, daje +4% više na crew exp, lvl 3 košta 150 materijala i izgradnja traje 30 min, nemam pojma koliko daje valjda +6% jer je lvl1 davao +2%.
Neko je pitao jel ima domaćih klanova, ima klan RAKIA, drže ga isti ljudi kao i u WOT-u.
EDIT
Jbt ne možeš preći Hard PVE (tier 4 ga otključava), 2x sam probao i oba puta otišao u mali minus. Sve debili u timu, niko nikog ne suportuje, svi jurcaju levo desno i naravno izginu do polovine vremena. Jbt misija je bila da branimo tačku na mapi i umesto svi da odemo i pokrivamo to jedno mesto samo ja stojim kod tačke i čuvam je ostala četvorica lutaju po mapi solo farmaju kao killove i dmg i izginu nakon par minta, koji moj... I tako obe partije. Strašno. Ima još imbosible težina. Već na Hard težini nema solliranja, mogu tek zamislite Imposible igrati sa ovakvim poludebilnim igračima...