Prikaz jedne poruke
Stara 14.6.2014, 19:07   #32
ivan90BG
Veteran

Član od: 3.5.2008.
Zahvalnice: 81
Zahvaljeno 213 puta na 144 poruka
Određen forumom Re: How to program iliti lovacke price

https://poslovi.infostud.com/posao/J...m-d.o.o/104998

Ja sam od pre 5 dana zaposlen u ovoj firmi (dojavio mi kolega sa faksa koji tamo radi da primaju), i mogu vam reći da je istovremeno vrlo ozbiljna (u izvršavanju svojih zakonskih obaveza) i vrlo opuštena (u atmosferi i radu), rade za strance, imaju para i trenutno zapošljavaju na veliko (koliko veliko ne znam, ali su ove nedelje zaposlili 4 nova radnika, uključujući mene, a još traju razgovori sa kandidatima, iznajmili su i novi poslovni prostor za nove radnike).

Prošao sam dva razgovora, jedna preko Skype-a i jedan uživo, i pitali su me sve što piše u toj listi zahteva (pitanja na koja može da odgovori neko ko se razume u to). Nisu mi uopšte pomenuli ni Spring ni GWT (pitali su uopšteno šta je Dependency Injection). Kolega mi je reko da mi je CV bio bolji od većine, iako još nisam završio faks i nemam formalno iskustvo, naveo sam koje projektne radove sam radio na fakultetu (programerske koje vredi navoditi) i ostala postignuća tokom studija, kao i listu programskih jezika i tehnologija i koliko sam aktivan i koliko cenim da mi je znanje za svaku stavku, i znam da radim na Linux-u. Posle prvog ispitivanja mi je čovek odma reko kad će da bude drugo, i posle tog drugog mi je već ponuđen posao bez "zvaćemo vas tek kad razmotrimo sve kadidate". I razumeju da nisam još završio faks i da ću morati da izlazim nekad da odem na ispit.

Ja sam hteo da radim sa Javom (ima i drugi oglasi za PHP i za web front end), ali nas trojicu novih su stavili da radimo na jednom zatvorenom vlasničkom sistemu sa kojim se ne radi u Javi (valjda im je sad to preče), ali možda nekada pređem da drugi sistem sa kojim se radi u Javi.
ivan90BG je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ivan90BG na korisnoj poruci:
ser nicky (1.10.2014)