Prikaz jedne poruke
Stara 19.4.2014, 13:18   #2090
Leonida
Deo inventara foruma

Član od: 31.7.2007.
Zahvalnice: 2.956
Zahvaljeno 2.021 puta na 1.042 poruka
Određen forumom Re: Rome Total War 2

Citat:
Isko kaže: Pregled poruke
Al mogu dosta da poprave. mislim da ubace i nasminkaju igru na bolje, jer vece rupe ne mogu da ispune. Ja nemam taj patch tako da Vam ne mogu reci jel ista popravljeno. Mada Rome 2 sam prestao da igram jer je turn trajao dugo. Sad cu vjerovato igrati jer je malo ubrzano, a i ima ovih DLC-ova. Nego koji je glavni problem o bio s opsadom grada?
AI kada napada uvek ( UVEK ) zabaguje.

- Cesto provede partiju tako sto ce diviti vasim prelepim zidinama grada ( nece se pomerati dok ne istekne vreme za bitku )

- Ne zna da koristi siege opremu:

a) zaglavice battering ram na tvoju kapiju, napustice ga, pokusace potom da spali kapiju i u tom procesu ce samo spaliti i unistiti svoj battering ram

b) ako izmedju pozicije sa koje AI pocinje bitku i tvog grada postoji suma/par drveca, cesto ce siege opremu da zaglavi u toj istoj sumi

- Kada AI izvrsi naval invasion cesto kada se iskrca sa brodova ( ako to uopste i uradi ) nece se pomerati.

- Ne koristi ponovo siege opremu

- Cesto odbaci svu siege opremu i posalje CELU vojsku na vasu kapiju u pokusaju da je spali

Sve u svemu, nema sanse da izgubis bitku kada ti AI napada grad... mozes otici da napravis rucak, odgledas seriju i vratis se i AI ce opet izgubiti bitku.
Leonida je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Leonida na korisnoj poruci:
MarkoLix (19.4.2014)