Prikaz jedne poruke
Stara 22.1.2014, 15:21   #441
perablenta
Deo inventara foruma

Član od: 30.1.2009.
Zahvalnice: 1.096
Zahvaljeno 1.679 puta na 1.065 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku perablenta
Određen forumom Re: The Elder Scrolls Online

Nemoj zaboraviti da u se u beti prvi put sukobljavaju zelje i zamisljanja fanova sa surovom realnoscu. Posle tog sukoba fanovi kukaju vise nego sirotinja koja bezi iz Sirije.

Kad se malo smire strasti onda ce biti i realnih, bilo pozitivnih ili negativnih utisaka. Ja sam za ono malo vremena sto sam igrao i iskusio jedan mali deo igre preneo moja zapazanja i sta je jako dobro i sta je jako lose.

To recap:
The good : grafika - likova, opreme, vode, atmosfera, muzika, NPC, UI, istrazivanje, raznovrsnost skilova, otovrenost klasa po pitanju opreme i oruzija
The bad : grafika - landscape(jednostavna za 2 klase ispod gore navedene), klizanje po teksturama objekata, nedostak fizickog osecaja borbe, lose animacije, lose sinhronizovan audio sa usnama NPCa

Ono sto nisam imao prilike da isprobam: detaljan high level craftng, raids and dungeons, PvP. Za mene je kod ove igre mnogo vazniji RPG deo nego MMO deo i igra je po tom pitanju vise nego oduvala moja ocekivanja. Sto se MMO dela igre tice nisam nesto ni zainteresovan.
perablenta je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku perablenta na korisnoj poruci:
virtuoz pavle (22.1.2014)