Re: The Elder Scrolls Online
Nemoj zaboraviti da u se u beti prvi put sukobljavaju zelje i zamisljanja fanova sa surovom realnoscu. Posle tog sukoba fanovi kukaju vise nego sirotinja koja bezi iz Sirije.
Kad se malo smire strasti onda ce biti i realnih, bilo pozitivnih ili negativnih utisaka. Ja sam za ono malo vremena sto sam igrao i iskusio jedan mali deo igre preneo moja zapazanja i sta je jako dobro i sta je jako lose.
To recap:
The good : grafika - likova, opreme, vode, atmosfera, muzika, NPC, UI, istrazivanje, raznovrsnost skilova, otovrenost klasa po pitanju opreme i oruzija
The bad : grafika - landscape(jednostavna za 2 klase ispod gore navedene), klizanje po teksturama objekata, nedostak fizickog osecaja borbe, lose animacije, lose sinhronizovan audio sa usnama NPCa
Ono sto nisam imao prilike da isprobam: detaljan high level craftng, raids and dungeons, PvP. Za mene je kod ove igre mnogo vazniji RPG deo nego MMO deo i igra je po tom pitanju vise nego oduvala moja ocekivanja. Sto se MMO dela igre tice nisam nesto ni zainteresovan.
|