Citat:
MegaGiga kaže:
Знам типа које су мазнули налог (успео је после да поврати). Десило се тако што му је неко са листе пријатеља послао лажни линк, рекавши нешто као "е морао сам да направим нови налог, додај ме". И човек тек устао, није размиљшао, улоговао се, и оде...
Јбг, не треба бити глуп, само неиспаван 
|
Isti je takav link meni poslao taj hacker sa njegovog naloga pre par dana to je bila prva poruka od njega koja mi je stigla, kao "addeduj me na novi profil ja tebe nemogu stalno mi prijavljuje error" link je bio nesto isteamncommunity.com odmah sam video da nesto nije uredu, stvar je sto ja ne klikcem na linkove preko steama i od ljudi koje znam, pa nije uspeo da me navuce, posle mi je slao poruke tipa hocu da trejdujem sa tobom i slao mi lazni link sa steamtrades i td. Ljudi verovatno iskljuce Steam Guard da bi se brze logovali na steamtrades, tf2outpust i td. i onda tako se tako loguju na lazni link sa svojim podacima i ode nalog sa 300+ igara, ja se sa svojim nalogom logujem samo na Steam klijent i to je to, drugi sajtovi me ne zanimaju iako ljudi kazu da su steamgifts i steamtrades sigurni i da ne znaju tvoju sifru ja im ipak ne verujem.