Re: Ocajna Web Kupovina IT opreme u Srbiji
i Win Win i Emmi ,salju preko nekog Altija iz Cacka. Najgore sto posle prve kupovine u Emmi ,ni na kraj pameti ,ni na umu mi nije palo da ce totalno druga firma poslati mi opet preko Altija i da cu opet dobiti pokvarenu robu. Nisam mogao da verujem da sve ide preko tog Alti ,a drugo nevidjena peripetija oko povracaja novca (u prevodu - ne vraca im se) ,proslo je 40 dana od monitora ,niti sam dobio pare, niti monitor. Uzasno iskustvo imam i iskreno strah me da ikad vise porucim nesto preko neta (da nece opet Alti?) ,a jos vece cudo da 2x u 2 kupovine dobijes crknutu komponentu. Neverovatno. Najgore sto nemas kome da se obratis ,oni se igraju brojeva telefona, bacaju te tamo, bacaju te vamo ,a nemas ni kome da ih prijavis... I onda se oduzi preko mesec dana... I onda kazu : Da je web kupovina brza ,bolja ,efikasnija ... Jeste ,ako imas srece da prodjes dobro ,ovi su mi napravili telefonski racun (zvati 20x mobilne telefone ,za 1 glup monitor) ,izgubio sam vreme ,komponente koje mi trebaju nisu tu ,a nemam ni novac.
|