Citat:
EpicG kaže:
Ebem ga, meni se cini da su u potpunosti upropastili balans sada u 6.75 (preneli su promene u dotu 2 cini mi se). Upropastise seer naga kombo, nerfovali seera, nerfovali enigmu, a sve ostale buffovali. Ej, sad huskar moze da baci onaj heal preko bkb-a, pa mu ne mozes nista. Blood ima odmah maksimalni range na trecoj. Al najveca mi je pobeda sto su juggeru pojacali ulti, sad moze da te ulta i u sred creep wavea(ako kazemo da ulti ima 9 slasheova) i da te ubije 
|
To je zato što se balans radi na osnovu competitive dote. Seer Naga kombo je bio overpowered jer ti nije bio potreban apsolutno nikakav skill da ga izvedeš kad su svi disablovani na 7 sekundi. Huskar i BS nikad nisu bili competitive pikovi, i sumnjam da će ovi mini buffovi da promene to. Jugg-ov ceo ulti je counterovan itemom od 1600 golda, i ovo takođe neće to da promeni.
Ne znam gde si video nebalans ovde, mene više brine to što običan spell (Kinetic Field) sada postaje dobar gotovo kao ulti drugog heroja (Black Hole), jer ima sličnu snagu (više ne možeš da se force-uješ van), a nije channeling, i ima srazmerno manji CD. To + Glimpse + ulti = garantovano mrtav heroj na početku fight-a, osim ako nema BKB, koji heroji poput Tide-a obično nemaju.
Da ne spominjem uopšte global range Refraction na Treantu, koji se castuje i na heroje i na kule.