tema: Telekom BOX
Prikaz jedne poruke
Stara 22.2.2012, 16:01   #42
doctor
Deo inventara foruma
 
Član od: 14.3.2008.
Lokacija: EHCPCGG
Poruke: 12.110
Zahvalnice: 4.319
Zahvaljeno 3.295 puta na 2.274 poruka
Određen forumom Re: Telekom BOX

Pitao sam mogu li da uzmem BOX paket bez raskida postojećeg ADSL ugovora i evo šta su mi odgovorili:
Citat:
Poštovani,
Box paketi Telekoma Srbija je usluga namenjena rezidencijalnim korisnicima i omogućava istovremeno korišćenje sledećih usluga: jednog fiksnog telefonskog priključka, jednu uslugu pristupa Internetu (ADSL), jednu mobilnu telefonsku liniju sa postpaid tarifnim profilom i jednu IPTV uslugu – Osnovni paket.
Paketi su prilagođeni korisnicima koji su do sada koristili jednu ili više pomenutih usluga, kao i korisnicima koji već koriste usluge fiksne telefonije u kombinaciji sa ADSL internetom, postpaid paketom mobilne telefonije ili IPTV uslugom, uz mogućnost da mesečnu pretplatu za iste objedine u Box paket.
Postojeći korisnici ADSL/IPTV iste mogu uključiti u Box paket ukoliko nisu pod ugovornom obavezom, dok korisnici postpaid linije istu mogu uključiti u Box paket ukoliko je do kraja ugovorne obaveze ostalo manje od 3 meseca.
Shodno navedenom, s obzirom na Vaše navode da je usluga ADSL pod ugovornom obavezom u slučaju prelaska na novu kampanju Box paket uslediće naplata penala za prevremeni raskid prethodnog Ugovora za uslugu ADSL, u smislu naplate svih preostalih mesečnih pretplata do isteka minimalno ugovorenog perioda korišćenja.
Detaljne informacije o Box paketima možete pronaći na našem sajtu na adresi: http://www.open.telekom.rs/box/Default.aspx
doctor je offline   Odgovor sa citatom ove poruke