Prikaz jedne poruke
Stara 5.12.2011, 23:30   #10
su27killer
Član

Član od: 4.1.2006.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 39 puta na 30 poruka
Određen forumom Re: 12/2011 "Vitamin Q"

Citat:
todos kaže: Pregled poruke
Odavno nisam ovu rubriku pročitao kao prvu u novom broju. To sam sad uradio i nisam izgubio vreme dok sam čitao dotični tekst.
Autor me podseća na babe koje su mrzele telefon zato što to predstavlja ''nekakvu'' napravu. A o televizoru i to takvom sokoćalu da i ne pričamo. Tako i Autor ne podnosi nove tehnologije jer ima nešto u njima što nikako ne razume, i što ne ide sa njegovim načinom života. Zašto bi se neko ljutio da policija nosi naočare koje bi prepoznale kriminalca sa sve njegovim podacima na displeju? O normalnom građaninu se nebi pojavili ti podaci na tom istom displeju jer bi takva opcija za nekakvo čitanje bila zaključana i verovatno zakonom regulisana. A što se Facebooka tiče, šta oni to znaju o nama ako ne ostaviš broj kreditne kartice ili punu adresu sa sve JMB-om. I svi ovi drugi servisi za fotografije na izvolte ništa više ne nude nego samo ono što klijent želi da ostavi. Zašto bi ja skrivao podatak ako vozim dobar auto ili recimo imam interesovanja ka Kinologiji ili Orintologiji? Šta tu ima uznemirujuće?!
Kako je tebi crn život.
su27killer je offline   Odgovor sa citatom ove poruke