Prikaz jedne poruke
Stara 6.11.2011, 15:10   #4
Luka Cvetinovic
Član

Član od: 22.7.2011.
Zahvalnice: 23
Zahvaljeno 16 puta na 3 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Luka Cvetinovic Slanje poruke preko Skypea korisniku Luka Cvetinovic
Određen forumom Re: Pravljenje FOTO sajta

Citat:
Iris kaže: Pregled poruke
@Nemar74:

Kod nas je pravljenje sajtova mutan posao kao i sve drugo, i ne podleze tacno utvrdjenim esnafskim pravilima. Jedna od varijanti koje su ti na raspolaganju je da nadjes nekog priucenog klinca koji ce za male pare da odradi to sto hoces najbolje sto ume, sto ne znaci da ces ti dobiti ono sta zelis. Druga je da se iscimas, pronadjes tutorijale i varijantu kao sto je WordPress i napravis sajt koji koliko-toliko odgovara tvojim potrebama - sam. Treca je, naravno, da odvojis pristojnu sumu novca (koja moze da ide i preko 1000 evra) i uz malo srece dobijes tacno sta hoces. I to ne znaci da moras da platis dizajnera i programera odvojeno, stariji i iskusniji kreatori web sajtova su odavno naucili da sve sami rade, ali njihovo znanje i kosta.

Ovo su neke od mogucnosti... mozes da posetis jos neki od nasih foruma, na primer DizajnZonu ili EliteSecurity i pogledas i tamo, mozda nadjes jos neku relevantnu informaciju.

Baš me zanima gde to... u Somaliji?

Ne zaboravite da je na ovom forumu reklamiranje zabranjeno, tako da molim da se zadrzimo u okvirima toga da coveku dajemo savete, a ne ponude! Hvala.
Pozdrav Iris, izvinjavam se sto sam postavio linkove, pa nzm bas za Somaliju ali ima klinaca koji bi za te pare uradili (ovo se ne odnosi na mene), a mogao sam i ja napisati da u startu izdvoji 1000e . . . ali ne bih nista time postigao, sem sto bih uplasio coveka . . . . . . ja znam dizajnere koji jedan svoj rad znaju da naplate i po 1000/2000e . . . ali isto tako i kodere koji bez 500e ne pocinju kodiranje . . . ali ima ljudi (vise su deca do 20godina) koji znaju da rade lepo i rade i dizajn i kodiranje za 200/300e . . . ali OPET napominjem, zavisi od zahtevnosti sajta, broja stranica, broja skripti, vrste skriptnog jezika . . . i da li u sve to spada i SEO . . . .

Pozdrav, nadam se da me nisi pogresno razumeo, ovo je neko MOJE misljenje o svemu tome i moja je namera i bila da pomognem coveku a ne da odmognem . . . samo pricam iz licnih iskustava i iskustava koje sam cuo od drugih . . .

Sa srecom!
Luka Cvetinovic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke