Prikaz jedne poruke
Stara 30.9.2011, 16:15   #1
Rajic83
Član

Član od: 20.5.2008.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 7 puta na 7 poruka
Određen forumom TP-Link TL-WA5210G-PoE 54Mb POMOĆ

E ovako, kupio sam TP-Link TL-WA5210G-PoE 54Mb/s high power outdoor wireless 2.4GHz uređaj sa antenom (RPSMA za dodatnu eksternu), AP/Router/Client Router, 15kV ESD protection, meni je on bas potreban za stvari za koje je namenjen a to je sirenje signala i skeniranje i kacenje na druge mreze.Posto su mojoj devojci roditelji stipse za net a nema nikoga u blizini da se nakaci ja uzeh ovo, posto je odnos cene i kvaliteta stvarno maksimalan i sve ok ja nemstim da baca signal sa mog kompa posto se kaci na lan od racunara pa onda baca signal itd Moj problem je bio kako da se ja npr nakacim na tudje mreze otkljucane i cak svoja tri rutera kada je uredjaj u tom modu skeniranja kada ne radi kao AP ( akses point), danas ga odnesem u netiks i tamo provere i kao sve radi, ali mi ipak daju nov uredjaj, ako bi neko od vas mogao da mi kaze na koji nacin ja ovaj AP da nakacim na WAN ili mozda LAN mojih rutera pa preko njih da prisupam uredjaju bilo bi super inace jedan ruter je Belkin F5D7234-4-H V5 koji moze da radi i kao ap isto i nije mi se desilo da mi pukne veza nikada za godinu dana a koristim ga sa drugog sprata, drugi ruter je TP Link TL340G sa kojim sam isto jako zadovoljan i njega koristi rodbina i ko navrati, stim da su oba rutera pod kljucem, dok sam se kacio na njih posto su mi bili najlaksi probao sam sve i otkljucavanje i sve vrste zastita i ne zastita. Pa ako bi neka dobra dusa mogla to da mi kaze bio bih jako zahvalan, kako da nakacim ovaj ap na neki od rutera i kako da pristupim otkljucanim , kada sam probao preko klient modova on pokaze mreze ali kad klinem da se poveze on prxxxc. Hvala unapred Radi se konkretno o ovome http://www.tp-link.com/en/products/d...del=TL-WA5210G
Rajic83 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke